Kasvata verkkokauppaasi Suomen huippujen johdolla!

Hei eteläsavolainen verkkokauppias! Nyt sinulla olisi ennennäkemätön mahdollisuus viedä verkkokauppasi uusiin ulottuvuuksiin ja kasvattaa myyntiäsi Suomen huippujen johdolla Digiportaat 2.0 -hankkeen upouudessa koulutusohjelmassa. Yksi koulutuksen suunnittelijoista, verkkokaupan asiantuntija Petri Janhunen, on koonnut ajatuksia valmennuksesta

1. Mitä yrittäjä voi odottaa koulutusohjelmalta?

Verkkokauppaosaamisen lähtötasosta riippumatta yrittäjä saa ymmärryksen, tuen ja verkostot, jotka mahdollistavat verkkokaupan kasvun saavuttamisen. Olit sitten jo pari miljoonaa vaihtava verkkokauppias tai satatonnia vaihtava verkkokauppias, tämä polku tarjoaa sinulle paljon oppia ja erinomaiset verkostot ja kontaktit Suomen huippujen kautta. Koulutuspolku startataan ja viimeistellään Vuoden verkkokauppavaikuttajaksi valitun Leevi Parsaman johdolla. Hän on vetänyt Scandinavian Outdoorin verkkokauppaa Suomessa neljä vuotta ja saanut aikaan moninkertaisen kasvun. Hän perusti suomalaisten verkkokauppojen vertaisoppimisen klubin ja on tutustunut ja auttanut yli 500 suomalaista verkkokauppaa kasvupolulle ja omaa myös kattavan tiedon kv-verkkokaupasta.

Polussa on tarjolla vaikka mitä muutakin, vieraillaan mm. Varustelekalla Helsingissä ja parissa muussa huippukohteessa. Jokaisen valmennuskerran valmentajalla on täsmäosaaminen omalla alallaan ja valmennuksissa perehdytään oikeisiin case-esimerkkeihin.

Koko Suomen mittakaavassa tarjolla on todella laadukas valmennuspolku vain eteläsavolaisille verkkokauppiaille! Valmennuspolku starttaa 31.8. ja siihen voi hakea 8.8. mennessä mukaan. Valmennusryhmään otetaan mukaan 16 verkkokauppiasta.

2. Kenen kannattaisi ehdottomasti hakea koulutusohjelmaan mukaan?

Sellaisten verkkokauppiaiden, joilla on motivaatio oppia mitä verkkokaupan kasvu vaatii. Oppi ja kasvun mahdollistaminen on vain itsestäsi ja sitoutumisestasi kiinni. Jos olet aktiivinen, sinulla on todellakin mahdollisuus kasvattaa verkkokauppasi myynti uusiin ennätyslukemiin.

3. Miksi verkkokaupan perustaminen ja kehittäminen on tärkeää nykypäivänä?

Verkkokaupasta ostetaan nykyään lähes kaikkea, autoista matkoihin ja vaatteista sähköliittymiin. Esim. Paytrailin Verkkokauppa Suomessa 2021 raportin mukaan “Suomalaisista jo 78 prosenttia kertoo ostaneensa tuotteita tai palveluita verkosta edellisen 28 päivän aikana.”

Verkkokaupan perustaminen on myös todella paljon halvempaa kuin kivijalkakaupan. Verkkokaupan markkinointia ja asiakaspolkuja voi kehittää hyvinkin huokeasti testaamalla mikä toimii ja panostamalla siihen.

Verkkokaupan kasvuohjelma on De Minimis-tuen alaista toimintaa. Tämän koulutuksen hinta on 485 €(+ alv 24%).

Ilmoittaudu mukaan ja kasvata verkkokauppaasi Suomen huippujen johdolla!

Petri Janhunen
Verkkokaupan asiantuntija ja verkkokauppayrittäjä
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy

Lisää lukemista