digiportaat-asiakaskokemuksia-scaled

Selvitä yrityksesi digiosaaminen - varaa aika aloitustapaamiseen

Digiportaat tarjoaa eteläsavolaisille pk-yrityksille maksuttoman digiosaamiskartoituksen

Osaamiskartoitus on kaksiosainen: aluksi tarkastelet yrityksesi nykytilaa digitaalisen liiketoiminnan teema-alueissa, erityisesti keskittyen asiakasymmärryksen merkitykseen. Tämä auttaa sinua tunnistamaan vahvuutesi ja kehittämiskohtasi. Saat tarkemmat ohjeet varattuasi ajan aloitustapaamiseen.

Osaamiskartoituksen toisessa osassa tapaatte yritysneuvojan kanssa joko paikan päällä tai etäyhteyksin. Tapaamisessa etsitään yrityksesi kannalta tärkeimmät digiosaamisen kehittämiskohteet ja koulutustarpeet. Yritysneuvoja antaa sinulle omat suosituksensa siitä, mihin Digiportaiden koulutuksiin tai valmennusohjelmiin sinun olisi hyödyllistä osallistua.

Varaa maksuton aloitustapaaminen valitsemalla sopivin olevista painikkeista

Kun etenet Digiportaiden koulutuksiin, sparraukseen, valmennusohjelmiin tai pilotteihin, pääset lisäksi tekemään osaamisen itsearviointia. Itsenäisesti täytettävien kyselyiden avulla saat tietoa oman osaamisesi kehittymisestä. Myöhemmin hankkeen aikana pääset pohtimaan myös digitaitojesi kehittymisen vaikutuksia ja vaikuttavuutta yrityksesi liiketoimintaan.

Digiportaat käyttää toimintansa tukena räätälöityjä, vaikuttavuutta mittaavia mittareita. Käytössä on vaikuttavuuden mittaamiseen työkalu Hyviö.