Itseopiskelukurssit

Tee silloin kuin sinulle parhaiten sopii.

Digiportaiden itseopiskelukurssit auttavat yrittäjiä digitaalisissa haasteissa selkeästi ilman monimutkaisia termejä tai vaativaa teknistä jargonia. Käytännönläheiset kurssimme on suunniteltu ottaen huomioon juuri pk-yrittäjän tarpeet ja resurssit. Voit edetä materiaalien parissa omaan tahtiisi, ja tukea on saatavilla tarvittaessa.

Näin pääset mukaan itseopiskelukursseille

Itseopiskelukurssit ovat kaikkien Digiportaiden koulutuksiin, sparraukseen tai verkkokaupan kasvupolun osallistumisen ajan käytettävissä samaan hintaan.

Jos et ole vielä osallistunut mihinkään edellä mainituista ja haluat mukaan itseopiskelukurssille, kirjaathan laskutustietosi ilmoittautumislomakkeelle. Luomme antamiesi tietojen perusteella osallistumissopimuksen ja laskun (150 € + alv, kun liikevaihto alle 700 000 €: tai 350 € + alv, kun liikevaihto yli 700 000 €). Maksu sisältää itseopiskelukurssin lisäksi kaikki koulutuskalenterissa tarjolla olevat koulutukset.

Varaathan myös ajan digiosaamiskartoitukseen osoitteessa www.digiportaat.fi/osaamiskartoitus.

Digiportaiden hinnaston löydät täältä.

Tee nettisivusi itse

Tee nettisivusi itse -itseopiskelukurssi antaa sinulle kaikki tarvittavat työkalut ja tiedot oman verkkosivuston rakentamiseen WordPressissä.

Koulutus koostuu videoista, joissa näytetään kohta kohdalta sivun rakentamisen eri vaiheet.

Materiaaleissa käydään läpi:

  • Webhotellin hankinta
  • WordPressin asentaminen
  • Mallisivuston valitseminen ja asentaminen
  • Sivujen valikoiden hallinta
  • Sivujen muokkaaminen

Kouluttaja: Hannu Jaatinen

Asiakascase Kohteessa.

Kohteessa. verkkokaupan Jenni osallistui Digiportaiden markkinointikoulutuksiin vahvistaakseen omaa osaamistaan. Sinäkin voit saada vinkkejä yrityksesi digitaitojen kehittämiseen Digiportaiden koulutuksista.