fbpx

Asiakaskokemuksia

Digiportaat-hankkeessa on mukana jo yli 200 eteläsavolaista yritystä.

Tälle sivulle, olemme koonneet heidän palautettaan ja kokemuksiaan hankkeen toiminnasta.

 

Otteita asiakaspalautteesta 

Keräämme palautetta kaikilta digi-infojen ja koulutusten osallistujilta. Palautekysely antaa hankkeeseen osallistuneille yrityksille mahdollisuuden arvioida koulutuksia ja jättää kommentteja sekä toiveita anonyymisti. Pyrimme huomioimaan tämän palautteen ja kehittämään toimintaamme yrittäjien toiveiden mukaiseksi esimerkiksi valmennus-sisältöjen, paikan ja ajankohdan suhteen.

%

Vastanneista antoi koulutuksille yleisarvioksi hyvä tai erinomainen

%

Vastanneista kertoi oppineensa koulutuksissa uusia asioita

Mitä Digiportaiden koulutuksista sanotaan?

Hyvä,informatiinen koulutus ja kiva että saatiin harjoitella asioita paljon ja että niitä harjoituksia yhdessä käytiin läpi.

Ennakko-ohjeistukset olivat todella hyvät ja aukottomat. Koulutusta oli mukava seurata, kun esimerkkejä oli todellisesta elämästä ja osallistujilta itseltään kyseltiin kommentteja asioihin.”

Helposti ymmärrettävää ja mukaansa tempaava kouluttaja innosti minua kovasti.

”Erittäin käytännönläheinen koulutus.”

Yksi parhaista kouluttajista tähän mennessä, selkeää opetusta, käytännön esimerkit ja osallistujien henkilökohtainen auttaminen oli todella hyvää.”

”Pieni ryhmä oli hyvä ja pääsi tekemään itse aika paljon.”

Digiportaiden asiakastarinoita

Teknologian kehitys vaikuttaa liiketoimintaan toimialasta riippumatta. Lue, kuinka yrittäjät kertovat kokemuksistaan Digiportaat-hankkeesta ja kuinka digitaalisuus on vaikuttanut heidän yrityksensä toimintaan.

Asiakascase Metsäsydän Oy

Metsäsydän Oy:n Maria ja Olli kertovat, kuinka he ovat kehittäneet liiketoimintaansa Digiportaiden koulutuksissa opittujen taitojen avulla. Yritykset pääsevät mukaan koulutuksiin osallistumalla ensin maksuttomaan osaamiskartoitukseen.

Asiakascase Kohteessa.

Kohteessa. verkkokaupan Jenni osallistui Digiportaiden markkinointikoulutuksiin vahvistaakseen omaa osaamistaan. Sinäkin voit saada vinkkejä yrityksesi digitaitojen kehittämiseen Digiportaiden koulutuksista.

Miksi osallistua?

Mosaiikki Myymälän Jukka ja Sirpa ovat osallistuneet useaan Digiportaat-hankkeen tarjoamaan koulutukseen. Mitä mieltä he ovat olleet? 

Haluatko sinäkin kehittää liiketoimintaasi? Ota meihin yhteyttä!

Digiportaat tarjoaa etelä-savolaisille yrityksille maksuttoman digiosaamiskartoituksen. Kartoitetaan yhdessä sinun yrityksesi osaaminen ja etsitään digitaaliset kasvun paikat!