Hae mukaan digi­sparraukseen!

Sparrauksessa tarjoamme sinulle rautaisannoksen digiopastusta. 

Voit esimerkiksi lähteä viemään digikoulutusten oppeja käytäntöön oman yrityksesi arjessa, tai kysyä asiantuntijoidemme neuvoa digipalveluiden hankintaan. Yritysneuvojat kulkevat rinnallasi ja opastavat yrityksesi digihaasteissa. 

Haku on nyt auki!

Ennen sparrauksen aloittamista yrityksellesi tulee olla tehtynä Digiportaiden maksuton osaamiskartoitus. Mukaan voi kuitenkin hakea, vaikka kartoitusta ei olisi vielä toteutettu. Yritysneuvojamme ovat sinuun yhteydessä viikon sisällä jatkosta sopimiseksi, ja toteutusaikataulu sovitaan aina yrityskohtaisesti. 

Sparraus on maksullista, 300€+alv ja se kerryttää de minimistä. Huomioithan, että sparraukseen voi osallistua myös useampi yritys yhdessä.

Sparrauksista sanottua

"90 % yrityksistä antoi digisparrauksille kiitettävän arvosanan, 9 tai 10."

"Koko hankkeessa parasta oli pääsy mukaan yksilölliseen sparraukseen."

"Yrittäjät ovat olleet motivoituneita ja saavuttaneet hyviä tuloksia."

”Opin kuinka hyödyntää eri mainoskanavia ja mitkä ovat minulle toimivia. Sain näkyvyyttä palveluilleni ja itselleni. Nettisivujen löydettävyys nousi huimasti. Sain haastattelu- ja luentopyyntöjä. Kannustuksen myötä tuli ostettua oikean kuvaajan ottamat kuvat markkinointiin. Sähköpostilistan kerääminen alkoi yritysneuvojan vinkkien ja kurssin avulla.”

"Henkilökohtaisiin osaamisen puutteisiin oli mahdollisuus paneutua rauhallisen ohjauksen avulla. Tärkeätä oli myös saada suhteellisen nopeasti apua akuutteihin tilanteisiin."

"Asiakaslähtöistä täsmäohjausta tarpeiden mukaan, tehtiin se mitä sovittiin. Ajatus tee helposti ensin ja hifistele sitten kun osaat jäi mieleen. Rohkaisut mitä sain, edesauttaa jatkossakin."

Jos haluat lisätietoja sparrauksesta, jätä viesti niin otamme yhteyttä