opi-kuvaamaan-mobiililaitteella

Mobiili­kuvausopas

Tavoita uusia ihmisiä, rakenna yrityksesi brändiä ja markkinoi yritystäsi

Videot ovat tehokas tapa kommunikoida ja tavoittaa uusia ihmisiä eri puolilta maailmaa.
Yrittäjälle videot ovat nerokas tapa kohdata ja löytää asiakkaita, rakentaa yrityksen brändiä ja markkinoida omaa toimintaansa.

Tiedon välitys videon muodossa on nopeaa, tunteisiin vetoavaa ja tuloksellista. Video on tunnemedia, jossa liikkuvan kuvan ja äänen yhdistelmä sekä tarinallisuus muodostavat vaikuttavan ja tunteisiin vetoavan sisällön.

Sisältötyyppinä videon rooli on kasvanut, varsinkin sosiaalisessa mediassa. Uutta sisältöä tulvii tällä hetkellä verkkoon, ja ihmisten keskittymiskyky on hyvin lyhyt.

Liikkuva kuva saa ihmisen huomion ja herättää kiinnostuksen – videot saavat ihmisen pysähtymään hetkeksi. Sosiaalisen median palvelut rakentavat eniten uusia ratkaisuja nimenomaan videosisältöjen ympärille.

Tämän oppaan avulla voit opetella laadukkaiden videotuotantojen tekemistä mobiililaitteella. Saat hyviä käytännön vinkkejä käsikirjoitukseen, kuvaamiseen, editointiin ja videon jakamiseen verkossa.

Mukavia hetkiä videokuvauksen parissa!

digiportaat-mobiilikuvausopas-video

Tekijät

Tämä opas on koottu osana Digiportaat – digitaalisuudella kasvua liiketoimintaan -hanketta ja sen Digimarkkinointi ja videoiden hyödyntäminen -työpakettia. Osa mobiilivideokuvausoppaasta on toteutettu keväällä 2019 tehtävänantona opinnäytetyöhön Digiportaat-hankkeelle. 

Jonne Hirvonen
Petri Janhunen
Petri Janhunen
Hanna Kuisma
Mia Silvenius