fbpx

Koulutukset

eteläsavolaisille yrityksille

 

Tervetuloa kehittämään liiketoiminnallisia digitaitoja!

 

 

Kehitä digitaitojasi Digiportaiden koulutuksissa ja verkkotyöpajoissa!

Digiportaiden koulutuksiin pääset mukaan osallistumalla ensin maksuttomaan digiosaamiskartoitukseen.

Terveisin 

Digiportaat-tiimi 

Maksuton Digi-info: Kuinka alkuun Woocommerce-verkkokaupalla 1.9.2021

Syyskuun digi-info 2021

Syyskuun digi-infossa opit aloittamaan itse Woocommerce-verkkokaupan. Opit perusteet verkkokaupan rakentamisesta ja saat vinkkejä oman suunnittelusi avuksi. Koulutus on yleisluonteinen ja kouluttaja käy läpi verkkokaupan rakentamista läpi yleisellä tasolla.

Verkkokaupan SEO - Hyödyntäjätaso 8.9.2021

Tässä koulutuksessa opit miten hakukoneoptimointia tehdään ja miten voit nousta Google-hakutuloksissa. Hakukoneoptimoinnin avulla saat suoraan lisää asiakkaita verkkokauppaan tai –sivuillesi.

Digikoulutukset ovat maksuttomia niille yrityksille, jotka ovat maksaneet Digiportaiden osallistumismaksun (100/300 e). Maksu suoritetaan, kun yritys osallistuu ensimmäistä kertaa koulutukseen tai aloittaa digisparrauksessa.

Nordic Business Forum 29.-30.9.2021

Tervetuloa seuraamaan maksutonta Nordic Business Forum Live Stream -lähetystä. Puhujina liike-elämän huippuja ympäri maailmaa! Aamuisin paikallista ohjelmaa!

Maksuton Nordic Business Forum -tilaisuus järjestetään joko Samiedun Paviljongin kampuksella tai edelleen striimattuna. Toteutuksen muodosta ilmoitetaan heti, kun tilaisuuksien järjestämistä koskevat suositukset/rajoitukset on selvillä.

Tervetuloa mukaan inspiroitumaan!

Digipuntari

Digitaalisuus tarkoittaa usein tuttujen toimintamallien uudelleen ajattelua ja vanhoista tavoista luopumista. Tätä varten on tarpeen auttaa yrityksiä tehokkaampien menetelmien ja uusien työkalujen löytämisen lisäksi myös käyttöönotossa ja ratkaista yritysten käytännön ongelmia.

Tähän julkaisuun on koottu tietoa Digiportaiden osaamiskartoituksista ja niiden tuloksia analysoimalla on määritelty yritysten digikunto.

Vinkkivideo: Google My Business

Google My Business on ilmainen työkalu, joka auttaa asiakkaitasi ja myös Googlea löytämään yrityksesi helpommin netissä. Tutustu nopeasti videolla mitä hyötyä Google My Businessista on ja mitä tietoja omasta yrityksestä sinne kannattaa ainakin lisätä.

Mobiilikuvaus-opas

Videot ovat tehokas tapa kommunikoida ja tavoittaa uusia ihmisiä eri puolilta maailmaa. Yrittäjälle tämä on nerokas tapa kohdata ja löytää asiakkaita, rakentaa yrityksen brändiä ja markkinoida omaa toimintaansa. Tämän oppaan avulla opit tuottamaan, kuvaamaan ja editoimaan videon älypuhelimella mahdollisimman nopeasti ja helposti, laadusta silti tinkimättä.