Google Analytics

Perustaso

Google Analytics on maksuton verkkosivujen kävijäseurantaan tarkoitettu työkalu.  Oma verkkosivusto on yrityksen verkkonäkyvyyden keskus ja täten yksi tärkeimmistä mittareista. Kun pystyt mittaamaan verkkosivustosi luomaa arvoa yrityksellesi, saat arvokasta tietoa, minkä avulla sekä verkkosivustoasi että markkinointiasi pystytään parantamaan.   

Koulutus on suunnattu pk-yrityksille ja yksinyrittäjille, jotka haluavat ymmärtää verkkosivustojen seurantaa ja sen roolia markkinoinnin sekä mainonnan mittaamisessa. Koulutukseen ei ole esitietovaatimuksia. Ymmärrys verkkosivustojen toimivuudesta on hyödyksi. 

Koulutuksen käsitellään selkeästi ja käytännönläheisesti verkkoanalytiikan hyödyntäminen Google Analyticsillä (Universal Analytics) sekä käydään lävitse kyseisen työkalun tarjoamat raportointimahdollisuudet.

Osallistujat ymmärtävät koulutuksen jälkeen Google Analyticsin toimintalogiikan sekä sen tarjoamat mahdollisuudet verkkosivuston seurantaan ja sitä kautta myös koko liiketoiminnan mittaamiseen. Koulutuksen jälkeen osallistujalla on Google Analyticsin perusasetukset kunnossa ja hän tuntee järjestelmän tärkeimmät ominaisuudet.

Valmennuksessa tarvitset

Yritykselläsi tulee olla jo asennettuna Google Analytics omille verkkosivuille/verkkokauppaan, mutta et tarvitse aikaisempaa kokemusta järjestelmän käytöstä. Saat ohjeet Google Analyticsin asentamiseen esimerkiksi Digiportaiden digiyritysneuvojalta.

Tarvitset:

  • omat Google Analytics tunnukset
  • kannettavan tietokoneen (sekä virtapiuhan)
  • intoa, avointa mieltä ja oppimisen halua!

Toteutusajankohta ja -paikka

to 10.2. klo 8.30 – 12.00

Koulutus toteutetaan verkossa, Microsoft Teams -sovelluksella. Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin ja osallistumisohjeet ilmoittautumisajan päätyttyä.

Näin pääset mukaan

Ennen valmennusta yrityksen tulee tehdä digiosaamiskartoitus Digiportaiden yritysneuvojan kanssa. Jos et ole tehnyt kartoitusta, varaa aika www.digiportaat.fi sivulla.

Osallistumismaksu

– 100 €, kun yrityksen liikevaihto alle 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-2 henkilöä koulutuksiin
– 300 €, yrityksen liikevaihto yli 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-3 henkilöä koulutuksiin

Osallistumismaksu* 100 e / 300 e laskutetaan yritykseltä, kun yrityksen henkilökunnan jäsen osallistuu ensimmäiseen Digiportaiden järjestämään koulutukseen. Tämän jälkeen maksua ei peritä seuraavista koulutuksista.

Ilmoittautuminen

Ilmoita samalla ilmoittautumislomakkeella yrityksen kaikki osallistujat.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa koulutuksen yhteyshenkilölle, jotta voimme ottaa koulutukseen toisen yrityksen tilalle.

Sitovat ilmoittautumiset su 30.1.2022 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja

Elina Silvennoinen, Digiportaat 2.0 -hanke, elina.silvennoinen@savonlinna.fi

Päivä

10.02.2022

Kellonaika

08:30 - 12:00

Lisätietoja

Ilmoittautuminen

Paikka

Verkkokoulutus
Digiportaat

Järjestäjä

Digiportaat
Nettisivut
https://digiportaat.fi
Ilmoittautuminen

Kouluttaja

  • Jani Rikkola
    Tieturi Oy

    Jani toimii digitaalisen markkinoinnin asiantuntijana Tieturi Oy:ssä ja kouluttaa yrityksiä mm. markkinoinnin ja mainonnan työkalujen käytössä, hakukoneoptimoinnissa sekä verkkoanalytiikan hyödyntämisessä.

    Jani on lisäksi yksi Helsingissä sijaitsevan Google Digital Garagen pääkouluttajista, koulutusaiheinaan digitaalinen markkinointi ja mainonta sekä Googlen työkalut.

QR Code