Sosiaalisen median mahdollisuudet

Perustaso

Mietitkö usein mitä julkaista someen? Tiedätkö ketkä ovat asiakkaitasi ja missä sosiaalisen median kanavissa he viettävät aikaansa? Tuntuuko, että ideat ovat vähissä?

Sosiaalisen median mahdollisuudet -koulutus sopii pk-yrityksille ja yksinyrittäjille, jotka miettivät miten hyödyntää sosiaalista mediaa liiketoiminnassa, pohtivat omaa someläsnäoloaan ja haluavat apua sisällön suunnitteluun.

Tässä koulutuksessa luot asiakkaidesi kaipaamaa sisältöä oikeassa kanavassa. Koulutuksen vinkeillä opit hyödyntämään sosiaalista mediaa oman yrityksen näkyvyyden kasvattamiseksi ja myynnin tehostamiseksi. Koulutuksessa pohditaan käytännönläheisesti erilaisten tehtävien avulla mm. ketkä ovat yrityksen asiakkaita ja minkälainen sisältö heitä kiinnostaa.

Koulutus sisältää myös onnistuneita sekä epäonnistuneita case-esimerkkejä elävästä elämästä pk-yritysten näkökulman huomioiden. Koulutuksessa saat konkreettisia työkaluja sekä myyntiin että markkinointiin.

Koulutuksen jälkeen sinulla on käytössäsi myös sosiaalisen median kanava- ja sisältösuunnitelma.

Digistarttikoulutukset ovat matalan kynnyksen koulutuksia digitalisaation ensiaskeleita ottaville yrityksille.

Koulutus toteutetaan pienryhmässä, joten saat yrityskohtaista opastusta ja uusia näkökulmia ja ideoita oman someviestinnän kehittämiseen myös muilta yrittäjiltä.

Valmennuksessa tarvitset

Valmennukseen osallistuminen ei edellytä sosiaalisen median osaamista.

Tarvitset:
– tietokoneen ja virtapiuhan
– intoa, avointa mieltä ja oppimisen halua!

Toteutusajankohta ja -paikka

ke 16.2. klo 8.30 – 12.00
ke 23.2. klo 8.30 – 12.00

Koulutus on kaksiosainen ja se toteutetaan verkossa, Microsoft Teams -sovelluksella. Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkit ilmoittautumisajan päätyttyä.

Koulutukseen sisältyy vapaaehtoinen 30 min. kahdenkeskinen sparraus osallistujan ja kouluttajan kesken.

Näin pääset mukaan

Ennen valmennusta yrityksen tulee tehdä digiosaamiskartoitus Digiportaiden yritysneuvojan kanssa. Jos et ole tehnyt kartoitusta, varaa aika www.digiportaat.fi sivulla.

Osallistumismaksu

– 100 €, kun yrityksen liikevaihto alle 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-2 henkilöä koulutuksiin
– 300 €, yrityksen liikevaihto yli 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-3 henkilöä koulutuksiin

Osallistumismaksu* 100 e / 300 e laskutetaan yritykseltä, kun yrityksen henkilökunnan jäsen osallistuu ensimmäiseen Digiportaiden järjestämään koulutukseen. Tämän jälkeen maksua ei peritä seuraavista koulutuksista.

Ilmoittautuminen

Ilmoita samalla ilmoittautumislomakkeella yrityksen kaikki osallistujat.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa koulutuksen yhteyshenkilölle, jotta voimme ottaa koulutukseen toisen yrityksen tilalle.

Sitovat ilmoittautumiset ti 1.2.2022 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja

Elina Silvennoinen, Digiportaat 2.0 -hanke, elina.silvennoinen@savonlinna.fi

Päivä

16.02.2022

Kellonaika

08:30 - 12:00

Lisätietoja

Ilmoittautuminen

Paikka

Verkkokoulutus
Digiportaat

Järjestäjä

Digiportaat
Nettisivut
https://digiportaat.fi
Ilmoittautuminen

Kouluttaja

  • Antti Leino
    Low Reality Marketing Architects

    Antti Leino, DI, on työskennellyt yli 25 vuoden ajan digitaalisen markkinoinnin parissa Avidlyssä, Satama Interactivessa, McCannillä, Avauksessa sekä mediatoimistokonserneissa Omnicom (OMD, phd) ja GroupM (Mindshare, Mediacom, MEC, Maxus).

    Antti kouluttaa ja valmentaa Metropolia ammattikorkeakoulussa, Laurean ammattikorkeakoulussa Rastor-Instituutissa, Inforissa ja Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulussa. Aihepiirit liikkuvat monipuolisesti digitaalisen markkinoinnin trendeistä ja sosiaalisen median haasteista aina web-analytiikkaan ja näkyvyyteen hakukoneissa.

QR Code