Yrittäjä päivittää taitojaan digiportailla

Julkaistu Uusi-Saimaa lehdessä 4.3.2020

– Yksinyrittäjänä minun on ollut pakko etsiä helpompia keinoja toteuttaa muun muassa omaa markkinointiani. Kun sain tilaisuuden kartoittaa digiosaamistani ja saada koulutusta, tartuin siihen innolla, Olga Maria Designin yrittäjä Päivi Auvinen sanoo. Auvinen kehuu henkilökohtaista digiosaamiskartoitusta ja toteaa haastattelun paljastaneen tehokkaasti koulutustarpeensa.

– Keskustelussa nousi esille ne asiat, joista juuri minulle voisi olla hyötyä. Halusin muun muassa syventää Google-markkinointiosaamistani ja saada tietoa tämän hetken kevyistä verkkokauppaohjelmista ja uutiskirjesovelluksista. Auvinen kuvaa koulutuksia superhyviksi ja toteaa arvostavansa koulutusten käytännönläheisyyttä ja jatkumoa.

– Asioita opetellaan tekemällä, joten ne on helppo viedä yrityksen käytäntöön. Koulutukset muodostavat oppimispolun, jota pitkin voi edetä osaamistarpeidensa mukaan. Auvisen yritys Olga Maria Design tarjoaa sisustussuunnittelua yksityistalouksille kotien ja vapaa-ajanasuntojen ja yrityksille toimitilojen suunnitteluun sekä markkinointipalveluja ja sisällöntuotantoa. Lisäksi hänellä on yrityksen sivuilla pop up -tyylinen sisustustarvikkeita myyvä verkkokauppa.

Pitkän uran muun muassa yrittäjänä tehnyt Auvinen toteaa, että digitalisaatio on nykypäivää. – Koska kaikki asiakkaat ovat digissä, on yrittäjänkin oltava siellä. Auvinen kannustaakin yrittäjiä hyödyntämään lähelle yrityksen arkea tuotua käytännönläheistä hanketta. Tutustumisen voi aloittaa vaikkapa maksuttomista digi-infoista, joita järjestetään pitkin kevättä ja kesää.

Lisää lukemista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *