Milloin?

5.9.2022
klo 16.00 – 18.00

Missä?

Mikkeli-Karage
Maaherrankatu 12

Tule oppimaan kaikki mitä haluat tietää vaikuttajamarkkinoinnista

Oletko ikinä miettinyt mitä vaikuttajamarkkinointi on? Tai keitä edes ne vaikuttajat ovat ja mistä heitä löytää? Entä kuinka sinä yrittäjänä voisit hyötyä vaikuttajamarkkinoinnista?

Yrittäjän päivänä 5.9. selvitämme perinpohjaisesti, mitä vaikuttajamarkkinointi on. Jos et ole vielä aiemmin törmännyt aiemmin mainittuun ilmiöön tai hyödyntänyt tätä markkinoinnin muotoa niin tämä on tilaisuutesi. Paljastettakoon, että vaikuttajamarkkinoinnilla tarkoitetaan kun kohderyhmää tavoitellaan kiertoteitse erillisen henkilön, vaikuttajan, kautta sen sijaan, että itse markkinoitaisiin tuotetta tai palvelua suoraan kohdeyleisölle. Vaikuttaja voi olla kuka tahansa henkilö, jonka mielipidettä kuunnellaan. Aiemmin vaikuttajia olivat pääasiassa artistit, näyttelijät, urheilijat ja muut julkkikset mutta sosiaalinen media on avannut väylän kenelle tahansa.

Olemme kutsuneet Mikkeliin paikan päälle Kerttu Pylvänäisen, kuka on monelle tuttu Modernisti Kodikas -sisustusblogistaan, alustamaan teemaa ja juontamaan tilaisuutta sekä pääpuhujiksi Mimmit sijoittaa -median toimitusjohtajan Pia-Maria Nickströmin ja päätuottajan Hanna Tikanderin.

Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen. 60 ensimmäiseksi ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Ilmoittautuminen päättyy 1.9.

Tapahtuman järjestävät Xamkin Digiportaat 2.0 ja Yrittäjyyden Kolmas Aalto -hankkeet ja Etelä-Savon Yrittäjät. Hankkeita rahoittaa Etelä-Savon ELY-keskus ESR-rahastosta.

Tilaisuudessa puhujina

Kerttu Pylvänäinen

Kerttu Pylvänäinen on sosiaalisessa mediassa tuttu Modernisti kodikas-kanavistaan, joiden kautta hän jakaa inspiraatiota mm.  kotiin, sisustukseen, mökkeilyyn. Hänellä on vuosikymmenen kokemus vaikuttajamarkkinoinnista sisällöntuottajana, konseptoijana ja strategina. 

Tällä hetkellä Kerttu työskentelee ns. “pöydän molemmin puolin” eli hän konseptoi, suunnittelee ja ostaa vaikuttajakampanjoita sekä toteuttaa niitä omassa yrityksessään.

Vuonna 2022 Kerttu on tehnyt yhteistyötä mm. kotimaisen Fanni K-verkkokaupan ja kauppakeskus Sokkarin kanssa.

Pia-Maria Nickström ja Hanna Tikander

Mimmit sijoittaa on räiskyvä talousmedia, jonka missio on vähentää tiedonhakuun liittyvää kitkaa ja luoda tiedollisesti ja taloudellisesti tasa-arvoisempaa maailmaa. Pia-Maria Nickström toimii Mimmit sijoittaa -median toimitusjohtajana ja Hanna Tikander päätuottajana. Yhdessä he vetävät suosittua Mimmit sijoittaa -podcastia.

He ovat tehneet yhteistyötä kymmenien suomalaisten ja kansainvälisten yritysten kanssa. Esimerkkeinä osakevälittäjä Nordnet ja kotimainen laukku- ja asustemerkki Lovia. Syyskuussa päästään kuulemaan näistä caseista lisää!

Aikataulu

Klo

16.00 Kahvitarjoilu

16.30 Kerttu Pylvänäinen avaa tilaisuuden ja kertoo vaikuttajamarkkinoinnista yleisesti ja yrityskäytössä

17.00 Mimmit sijoittaa puhuvat yhteistyöstä vaikuttajamarkkinoinnissa

17.40 Yhteinen loppuyhteenveto ja kysymyksien aika 

Ilmoittaudu mukaan N-Y-T nyt!

Opi miten hyödynnät vaikuttajia yrityksesi markkinoinnissa, delegoi, valloita ja hallitse someviidakossa.