Digitohtori

Digiportaiden digiklinikka etänä

Digiklinikka on auki joka kuukauden 2. maanantai klo 9-11 livenä Savonlinnan kaupungintalolla sekä kuukauden 1. ja 3. maanantaina Teamsin välityksellä klo 9-11

Mikä ihmeen digiklinikka?

Kuulostaako joku seuraavista tutulta?

 • Olet päättänyt tehdä jotain digijuttua, mutta ahdistus iski jo ennen kuin pääsit alkuun?
 • Kävit tekemään Facebook-markkinointia tai muuta digijuttua mutta kohtasit ongelman ja homma tyssäsi siihen, koska sinulla ei ollut paikkaa mistä saada apua?
 • Haluat aloittaa jonkin digimarkkinoinnin osa-alueen, mutta tarvitset siihen hieman tukea, jotta homma lähtee liikkeelle oikein?
 • Tiedät, että sinun pitäisi ottaa digiasioita käyttöön, mutta se tuntuu hankalalta yksin?

Tule Digiportaiden digiklinikalle!

Digiklinikan tarkoituksena on auttaa sinua “saamaan digiasioita aikaan” eli auttaa sinua pääsemään eteenpäin tavoitteitasi kohti. Digiklinikalle voi tulla “vain tekemään hommia” tai sitten voit “tulla ongelman kanssa” pyytämään apua.

Digiklinikalla on paikalla yksi tai useampi Digiportaiden digiyritysneuvoja, jolta saat apua sekä digin hyödyntämisen suunnitteluun että ihan konkreettisten asioiden, kuten vaikka markkinointikuvien tekemisen tai nettisivujen päivitysten kanssa.

Toteutusajankohta ja -paikka

ma 15.8.2022 klo 9.00 – 11.00
Digiklinikka toteutetaan verkossa, Microsoft Teams -sovelluksella. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi täytettyäsi ilmoittautumislomakkeen.

Näin pääset mukaan

Ennen valmennusta yrityksen tulee tehdä digiosaamiskartoitus Digiportaiden yritysneuvojan kanssa. Jos et ole tehnyt kartoitusta, varaa aika www.digiportaat.fi sivulla.

Osallistumismaksu

– 100 €, kun yrityksen liikevaihto alle 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-2 henkilöä koulutuksiin
– 300 €, yrityksen liikevaihto yli 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-3 henkilöä koulutuksiin

Osallistumismaksu* 100 e / 300 e laskutetaan yritykseltä, kun yrityksen henkilökunnan jäsen osallistuu ensimmäiseen Digiportaiden järjestämään koulutukseen. Tämän jälkeen maksua ei peritä seuraavista koulutuksista.

Ilmoittautuminen

Ilmoita samalla ilmoittautumislomakkeella yrityksen kaikki osallistujat.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa koulutuksen yhteyshenkilölle, jotta voimme ottaa koulutukseen toisen yrityksen tilalle.

Jos olet osallistunut Digiportaat 2.0 -hankkeen järjestämään vastaavaan koulutukseen jo aiemmin, et voi ilmoittautua samaan koulutukseen toista kertaa. Näin mahdollistamme koulutuksiin osallistumisen mahdollisimman monelle yrittäjälle. Digiportaiden koulutukset ovat EU-tuettua koulutusta.

Sitovat ilmoittautumiset ke 10.8.2022 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja

Elina Silvennoinen, Digiportaat 2.0 -hanke, elina.silvennoinen@savonlinna.fi

Päivä

15.08.2022

Kellonaika

09:00 - 11:00

Lisätietoja

Ilmoittautuminen

Paikka

Digiklinikka verkossa
Digiportaat

Järjestäjä

Digiportaat
Nettisivut
https://digiportaat.fi
Ilmoittautuminen

Kouluttaja

 • Hannu Jaatinen
  Hannu Jaatinen
  Digiportaat-hanke

  Digiportaat-hankkeen Savonlinnan digiyritysneuvojana toimiva Hannu Jaatinen on pitkälti itseoppinut WordPress-nettisivujen, Kajabi-verkkoalustan ja digimarkkinoinnin asiantuntija, joka nauttii muiden yrittäjien auttamisesta ja ongelmien ratkaisemisesta nykyteknologian avulla. Hannu on tehnyt verkkosivut lähes 100 yritykselle ja auttanut lukuisia yrityksiä mm. sähköpostimarkkinoinnin, verkkokurssien, verkkokauppojen ja hakukoneoptimoinnin kanssa.

QR Code