Hakukoneoptimointi – jatkotaso

Tämä koulutus on suunnattu pk-yrityksille, jotka haluavat ottaa hakukoneoptimoinnin paremmin hyötykäyttöön. Koulutukseen osallistuvat yritykset ymmärtävät jo hakukoneoptimoinnin perusperiaatteet, ovat mahdollisesti sitä ostaneet tai tehneet sitä itse, ja haluavat kehittää omaa osaamistaan entisestään.

Koulutuksessa esitellään hyödyllisiä työkaluja ja tehdään harjoituksia omien verkkosivusisältöjen pohjalta.

Koulutuksessa tutustut tekniseen hakukoneoptimointiin (indeksointi, verkkopalvelimen rooli, sivuston rakenteen kehittäminen, sisäinen linkitys, Google PageSpeed Insights -työkalun tulkitseminen).  Saat vinkkejä suunnitelmalliseen sisällöntuotantoon ja linkkistrategian suunnitteluun. Opit seuraamaan näkyvyyden kehitystä ja tutustut myös SEMrush- , SERPstat- ja PowerSEO-työkaluihin. Lisäksi kuulet, mitä hyötyä on Bing-hakukoneoptimoinnista.

Koulutus toteutetaan pienryhmässä, joten valmennuksessa saa yrityskohtaista opastusta.

Valmennuksessa tarvitset

Valmennukseen osallistuminen edellyttää, että yrityksellä on toimivat nettisivut tai verkkokauppa.

Tarvitset:

 • tietokoneen ja virtapiuhan
 • mahdollisuuksien mukaan varaa lähelle nettisivujen ylläpitotunnukset, jotta pääset tekemään tarvittavia muutoksia koulutuksen aikana

Toteutusajankohta ja -paikka

ke 12.10. 8.30–12.00

Koulutus toteutetaan verkossa. Lähetämme ilmoittautuneille linkin ja osallistumisohjeet lähempänä koulutusajankohtaa.

Näin pääset mukaan

Ennen valmennusta yrityksen tulee tehdä digiosaamiskartoitus Digiportaiden yritysneuvojan kanssa. Jos et ole tehnyt kartoitusta, varaa aika www.digiportaat.fi sivulla.

Osallistumismaksu

– 100 €, kun yrityksen liikevaihto alle 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-2 henkilöä koulutuksiin
– 300 €, yrityksen liikevaihto yli 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-3 henkilöä koulutuksiin

Osallistumismaksu* 100 e / 300 e laskutetaan yritykseltä, kun yrityksen henkilökunnan jäsen osallistuu ensimmäiseen Digiportaiden järjestämään koulutukseen. Tämän jälkeen maksua ei peritä seuraavista koulutuksista.

Ilmoittautuminen

Ilmoita samalla ilmoittautumislomakkeella yrityksen kaikki osallistujat.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa koulutuksen yhteyshenkilölle, jotta voimme ottaa koulutukseen toisen yrityksen tilalle.

Jos olet osallistunut Digiportaat 2.0 -hankkeen järjestämään vastaavaan koulutukseen jo aiemmin, et voi ilmoittautua samaan koulutukseen toista kertaa. Näin mahdollistamme koulutuksiin osallistumisen mahdollisimman monelle yrittäjälle. Digiportaiden koulutukset ovat EU-tuettua koulutusta.

Sitovat ilmoittautumiset ke 28.9.2022 mennessä oheisen linkin kautta.

Laura Rautio, Digiportaat 2.0 -hanke, laura.rautio@xamk.fi

Päivä

12.10.2022

Kellonaika

08:30 - 12:00

Lisätietoja

Ilmoittautuminen

Paikka

Verkkokoulutus
Digiportaat

Järjestäjä

Digiportaat
Nettisivut
https://digiportaat.fi
Ilmoittautuminen

Kouluttaja

 • Antti Leino
  Antti Leino
  Low Reality Marketing Architects

  Antti Leino, DI, on työskennellyt yli 25 vuoden ajan digitaalisen markkinoinnin parissa Avidlyssä, Satama Interactivessa, McCannillä, Avauksessa sekä mediatoimistokonserneissa Omnicom (OMD, phd) ja GroupM (Mindshare, Mediacom, MEC, Maxus).

  Antti kouluttaa ja valmentaa Metropolia ammattikorkeakoulussa, Laurean ammattikorkeakoulussa Rastor-Instituutissa, Inforissa ja Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulussa. Aihepiirit liikkuvat monipuolisesti digitaalisen markkinoinnin trendeistä ja sosiaalisen median haasteista aina web-analytiikkaan ja näkyvyyteen hakukoneissa.

QR Code