DIH Kick-off

DIH Kick-off

Millainen on Etelä-Savon digitaalinen tulevaisuus? Kuinka teknologia tarjoaa meille mahdollisuuksia liiketoiminnan uudistamiseen ja palvelujen monipuolistamiseen? Miten yhteistyöllä voidaan vaikuttaa Etelä-Savon kilpailukyvyn kasvattamiseen? 

Nettisivujen hakukoneoptimointi Ubersuggest-työkalun avulla, jatkotaso

Nettisivujen hakukoneoptimointi Ubersuggest-työkalun avulla, jatkotaso

Tämä koulutus on suunnattu PK-yrityksille, jotka haluavat hakukoneoptimoida nettisivuja Ubersuggest-työkalun avulla. Koulutuksessa keskitytään yrityssivujen hakukonenäkyvyyden parantamiseen ja seuraamiseen monipuolisen Ubersuggest-työkalun avulla. Koulutukseen osallistuvat ymmärtävät hakukoneoptimoinnin perusperiaatteet, ovat mahdollisesti sitä ostaneet tai tehneet itse, ja haluavat kehittää omaa osaamistaan entisestään.

Maksuton digi-info – Mikä ihmeen Pinterest?

Maksuton digi-info – Mikä ihmeen Pinterest?

Tämän digi-infon jälkeen tiedät, miten Pinterestiä voi hyödyntää yrityksen tuotteiden ja palveluiden markkinoinnissa. Tiedät myös, miten tuotteenne ja palvelunne löytyvät Pinterestistä, vaikkei yrityksellänne olisi omaa Pinterest-tiliä, sekä ymmärrät Pinterestin tarjoamat maksetun mainonnan kohdennusmahdollisuudet. Digi-infossa käydään läpi mm.: Miten yritys rakentaa brändinäkyvyyttä Pinterestin mahdollisuudet ja hyödyt yrittäjälle Miten Pinterest eroaa muista somemedioista Mikä toimii ja mikä…

TikTok yrityskäytössä, Mikkeli

TikTok yrityskäytössä, Mikkeli

TikTok on monelle yritykselle tämän hetken kuumin ja kiinnostavin somekanava, mutta sen käytön opettelu itsenäisesti saattaa olla työlästä. Tässä perustason lähikoulutuksessa otetaan haltuun TikTokin perusteet, opetellaan videoiden tekoa ja perehdytään lyhyesti TikTok-mainontaan. Koulutuksen jälkeen osaat hyödyntää TikTokia ja lyhytvideoita liiketoiminnassasi!