Työskentelyä läppärillä

Maksuton digi-info – Tehosta työntekoasi fiksuilla ja helpoilla menetelmillä

Yrittäjät ja työntekijät käyttävät tänä päivänä todella paljon aikaa tietokoneella, mutta ohjelmien ja etenkin niiden käytön tehostamisen opetteluun on harvoin aikaa. Tässä digi-infossa käydään läpi yksinkertaisia ja helposti käyttöön otettavia vinkkejä, joiden avulla moni asia onnistuu huomattavasti nopeammin ja helpommin – ja aikaa säästyy jatkossa joka päivä.

Tämä käytännönläheinen koulutus on yrittäjille ja työntekijöille, jotka käyttävät työssään päivittäin tietokonetta.

Koulutuksen sisältö:

 • Automaattiset tekstit – miten vältyt turhalta työltä ja inhimillisiltä virheiltä tallentamalla kaikki usein tarvitsemasi tekstit muistiin, josta ne ovat käytettävissä vain muutaman napin painalluksen päässä
 • Elämää helpottavia pikatoimintoja – luvassa ”ärsyttävän” simppeliltä näyttäviä vinkkejä, joilla säästät aikaa ja hermoja
 • Leikepöydän tehokas hyödyntäminen – tiesitkö, että leikepöydälle voi tallentaa useita asioita ja niitä voi poimia sieltä helposti?
 • Vinkkejä ja työkaluja työajan seurantaan – oletko selvittänyt, mihin aikasi kuluu ja mikä on eri työtehtäviesi ”tuntipalkka”, jotta tiedät mihin sinun kannattaisi käyttää aikaasi?
 • Keskittyminen ja aikaansaaminen – miten varmistat, että keskityt käsillä olevaan työhön ja käytät ajan mahdollisimman tehokkaasti?

Kouluttaja: Hannu Jaatinen, Digiportaat 2.0/Savonlinnan Hankekehitys Oy

AJANKOHTA: to 26.1.2023 klo 9.00–10.30

Digi-info toteutetaan verkossa ja ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittaudu mukaan ti 24.1.2023 mennessä oheisen linkin kautta.

Digi-infot ovat kaikille avoimia ja maksuttomia koulutuksia, tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Elina Silvennoinen, Digiportaat 2.0 -hanke, elina.silvennoinen@savonlinna.fi

Päivä

torstai 26.01.2023
Päättynyt!

Kellonaika

09:00 - 10:30

Lisätietoja

Ilmoittautuminen

Tunnisteet

Digi-infot

Paikka

Webinaari
Digiportaat

Järjestäjä

Digiportaat
Nettisivut
https://digiportaat.fi

Kouluttaja

 • Hannu Jaatinen
  Hannu Jaatinen
  Savonlinnan Hankekehitys Oy

  Digiportaat-hankkeen Savonlinnan digiyritysneuvojana toimiva Hannu Jaatinen on pitkälti itseoppinut WordPress-nettisivujen, Kajabi-verkkoalustan ja digimarkkinoinnin asiantuntija, joka nauttii muiden yrittäjien auttamisesta ja ongelmien ratkaisemisesta nykyteknologian avulla. Hannu on tehnyt verkkosivut lähes 100 yritykselle ja auttanut lukuisia yrityksiä mm. sähköpostimarkkinoinnin, verkkokurssien, verkkokauppojen ja hakukoneoptimoinnin kanssa.

QR Code