Rakenna oma Wix/WordPress verkkosivusi

Oletko ajatellut, että tekisit yrityksellesi uudet nettisivut itse…mutta et tiedä mistä aloittaa, millä työkalulla tekisit, mitä kaikkea tarvitset?

Tämän 2-osaisen koulutuksen ensimmäisessä osassa käymme läpi, mitä sinun täytyy ehdottomasti tehdä jo ennen kuin mietit mitään tekniikkaa. Totuus on nimittäin se, että jos ohitat tämän tärkeän vaiheen ja lähdet tekemään sivujasi ”tekniikka edellä”, sivusi eivät koskaan tule auttamaan yrityksesi liiketoimintaa merkittävästi. Tämän lisäksi sivujen tekeminen on mitä todennäköisemmin vain ongelmasta toiseen etenemistä tai “kivojen juttujen kokeilua”, sen sijaan että sinulla on selvä tavoite, joka sekä parantaa motivaatiotasi että helpottaa tekemistä huomattavasti.

Kun ykkösosan jälkeen sinulla on selkeä suunnitelma luotuna, voit valita lähdetkö toteuttamaan sivustoasi Wixillä vai WordPressillä.
Koulutuksen toisessa osassa keskitymme sivuston tekniseen toteutukseen, eli käymme läpi mm.

 • Wixin/WordPressin käyttöönoton
 • kuvien/grafiikoiden hankinnan ja käsittelyn
 • mahdollisen tekemistä nopeuttavan mallin valitsemisen ja mallien muokkaamisen sekä
 • uusien sivujen/sisältöjen tekemisen

Koulutuksen lopuksi saat myös selkeät ohjeet, miten teet sivustosi loppuun asti, jos et ehdi tekemään sitä toisella opetuskerralla.

Toteutusajankohta ja -paikka

ma 3.10.2022 klo 9.00–11.00 
ma 17.10.2022 klo 9.00-11.00

Koulutus on kaksiosainen ja toteutetaan verkossa, Microsoft Teams -sovelluksella. Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin ja osallistumisohjeet ilmoittautumisajan päätyttyä.

Näin pääset mukaan

Ennen valmennusta yrityksen tulee tehdä digiosaamiskartoitus Digiportaiden yritysneuvojan kanssa. Jos et ole tehnyt kartoitusta, varaa aika www.digiportaat.fi sivulla.

Osallistumismaksu

– 100 €, kun yrityksen liikevaihto alle 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1–2 henkilöä koulutuksiin
– 300 €, yrityksen liikevaihto yli 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-3 henkilöä koulutuksiin

Osallistumismaksu* 100 e / 300 e laskutetaan yritykseltä, kun yrityksen henkilökunnan jäsen osallistuu ensimmäiseen Digiportaiden järjestämään koulutukseen. Tämän jälkeen maksua ei peritä seuraavista koulutuksista.

Ilmoittautuminen

Ilmoita samalla ilmoittautumislomakkeella yrityksen kaikki osallistujat.

Ilmoittautuminen on sitova ja koskee kumpaakin koulutuskertaa. Mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa koulutuksen yhteyshenkilölle, jotta voimme ottaa koulutukseen toisen yrityksen tilalle.

Sitovat ilmoittautumiset to 19.9.2022 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja

Hanna Kuisma, Digiportaat 2.0 -hanke, hanna.kuisma@xamk.fi

Avainsanat:

Päivä

maanantai 03.10.2022
Päättynyt!

Kellonaika

09:00 - 11:00

Lisätietoja

Ilmoittautuminen

Paikka

Verkkokoulutus
Digiportaat

Järjestäjä

Digiportaat
Nettisivut
https://digiportaat.fi

Kouluttajat

 • Hannu Jaatinen
  Hannu Jaatinen
  Savonlinnan Hankekehitys Oy

  Digiportaat-hankkeen Savonlinnan digiyritysneuvojana toimiva Hannu Jaatinen on pitkälti itseoppinut WordPress-nettisivujen, Kajabi-verkkoalustan ja digimarkkinoinnin asiantuntija, joka nauttii muiden yrittäjien auttamisesta ja ongelmien ratkaisemisesta nykyteknologian avulla. Hannu on tehnyt verkkosivut lähes 100 yritykselle ja auttanut lukuisia yrityksiä mm. sähköpostimarkkinoinnin, verkkokurssien, verkkokauppojen ja hakukoneoptimoinnin kanssa.

 • Petri Janhunen
  Petri Janhunen
  Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy/Xamk

  Petri on digitaalisen markkinoinnin, kansainvälisen verkkokaupan ja ohjelmistoalan asiantuntija. Kiinnostuksen kohteina esimerkiksi kokonaisvaltainen asiakaskokemuksen kehittäminen ja sen merkitys liiketoimintaan.

  Petri on ohjelmistoarkkitehti, joka on viime vuodet tuloksellisesti sparrannut yrityksiä Digiportaat sekä ARVO hankkeissa kohti parempaa liiketoimintaa. Tämän lisäksi hän on mukana myös sovelluskehityshankkeissa. Petri on hallituksen pj ja osakas kansainvälistyvässä Norolan.com verkkokaupassa.

QR Code