Maksuton digi-info: Somevaikuttamisen murros

Oletko ikinä miettinyt mitä vaikuttajamarkkinointi on? Tai keitä edes ne vaikuttajat ovat ja mistä heitä löytää? Entä kuinka sinä yrittäjänä voisit hyötyä vaikuttajamarkkinoinnista?

Tässä tapahtumassa selvitämme perinpohjaisesti, mitä vaikuttajamarkkinointi on. Jos et ole vielä aiemmin törmännyt aiemmin mainittuun ilmiöön tai hyödyntänyt tätä markkinoinnin muotoa niin tämä on tilaisuutesi. Paljastettakoon, että vaikuttajamarkkinoinnilla tarkoitetaan kun kohderyhmää tavoitellaan kiertoteitse erillisen henkilön, vaikuttajan, kautta sen sijaan, että itse markkinoitaisiin tuotetta tai palvelua suoraan kohdeyleisölle. Vaikuttaja voi olla kuka tahansa henkilö, jonka mielipidettä kuunnellaan. Aiemmin vaikuttajia olivat pääasiassa artistit, näyttelijät, urheilijat ja muut julkkikset mutta sosiaalinen media on avannut väylän kenelle tahansa.

Olemme kutsuneet Mikkeliin paikan päälle Kerttu Pylvänäisen, kuka on monelle tuttu Modernisti Kodikas -sisustusblogistaan, alustamaan teemaa ja juontamaan tilaisuutta sekä pääpuhujiksi Mimmit sijoittaa -median toimitusjohtajan Pia-Maria Nickströmin ja päätuottajan Hanna Tikanderin.

Iltapäivän aikataulu:
Klo
16.00 Kahvitarjoilu
16.30 Kerttu Pylvänäinen avaa tilaisuuden ja kertoo vaikuttajamarkkinoinnista yleisesti ja yrityskäytössä
17.00 Mimmit sijoittaa puhuvat yhteistyöstä vaikuttajamarkkinoinnissa
17.40 Yhteinen loppuyhteenveto ja kysymyksien aika 

Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen. 60 ensimmäiseksi ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Ilmoittautuminen päättyy 1.9.

Tapahtuman järjestävät Xamkin Digiportaat 2.0 ja Yrittäjyyden Kolmas Aalto -hankkeet ja Etelä-Savon yrittäjät. Hankkeita rahoittaa Etelä-Savon ELY-keskus ESR-rahastosta.

Päivä

05.09.2022

Kellonaika

16:00 - 18:00

Lisätietoja

Ilmoittaudu mukaan

Tunnisteet

Digi-infot

Paikka

Mikkeli-Karage
Maaherrankatu 12 (sisäänkäynti sisäpihan kautta, Musiikkiopiston takana)
Digiportaat

Järjestäjä

Digiportaat
Nettisivut
https://digiportaat.fi
Ilmoittaudu mukaan

Kouluttajat

 • Kerttu Pylvänäinen
  Kerttu Pylvänäinen
  Kauniisti Kodikas

  Kerttu Pylvänäinen on sosiaalisessa mediassa tuttu Modernisti kodikas-kanavistaan, joiden kautta hän jakaa inspiraatiota mm. kotiin, sisustukseen, mökkeilyyn. Hänellä on vuosikymmenen kokemus vaikuttajamarkkinoinnista sisällöntuottajana, konseptoijana ja strategina.

  Tällä hetkellä Kerttu työskentelee ns. “pöydän molemmin puolin” eli hän konseptoi, suunnittelee ja ostaa vaikuttajakampanjoita sekä toteuttaa niitä omassa yrityksessään.

  Vuonna 2022 Kerttu on tehnyt yhteistyötä mm. kotimaisen Fanni K-verkkokaupan ja kauppakeskus Sokkarin kanssa.

 • Pia-Maria Nickström & Hanna Tikander
  Pia-Maria Nickström & Hanna Tikander
  Mimmit sijoittaa

  Mimmit sijoittaa on räiskyvä talousmedia, jonka missio on vähentää tiedonhakuun liittyvää kitkaa ja luoda tiedollisesti ja taloudellisesti tasa-arvoisempaa maailmaa. Pia-Maria Nickström toimii Mimmit sijoittaa -median toimitusjohtajana ja Hanna Tikander päätuottajana. Yhdessä he vetävät suosittua Mimmit sijoittaa -podcastia.

  He ovat tehneet yhteistyötä kymmenien suomalaisten ja kansainvälisten yritysten kanssa. Esimerkkeinä osakevälittäjä Nordnet ja kotimainen laukku- ja asustemerkki Lovia. Syyskuussa päästään kuulemaan näistä caseista lisää!

QR Code