Kilpailuetua kiertotaloudesta palveluliiketoiminnan kehittämiseen -työpaja

Onko, suunnitelmissasi palvelun tehostaminen, uusi tuotteen rinnalle luotava palvelu tai täysin uusi palvelu, joka hyödyntäisi kiertotalouden mahdollisuuksia? Tervetuloa kasvotusten työpajaan kuulemaan, jakamaan kokemuksia ja inspiroitumaan yritysesimerkeistä Mikkelin Tuma-taloon tiistaina 11.10 klo 13-16!

Käytännönläheisen työpajan vetäjänä toimii pitkän linjan kestävän kehityksen, kiertotalouden ja ilmastoliiketoiminnan ammattilainen Sari Siitonen Clonet Oy:stä. Hänellä mittava työkokemus mm. strategiatyöstä, vastuullisen liiketoiminnan kehittämisestä, yritysvastuusta sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnasta. Paikallinen yritysesimerkki on eKitka Oy.

Työpaja on suunnattu sekä tuotannon- että palvelualan yrityksille, jotka haluavat edistää liiketoimintaansa hyödyntämällä kiertotalouden mahdollisuuksia.  Tilaisuus on ilmainen.

Ohjelma

13.00 Johdanto kiertotalouteen palvelunäkökulmalla konkreettisten yritysesimerkkien kautta 
14.15 Yrityscase: Let´s make pyöräily great again! eKitka Oy, Ari Ojala 
14.30 Kahvitauko 
14.45  Keskustelu ja ohjattu ryhmätyöskentely aiheena palveluliiketoiminnan kehittäminen 
15.45 Työpajan purku  
16.00 Päivä päättyy 

Tilaisuuteen ei ole etäosallistumismahdollisuutta. Työpaja kuvataan ja tallenne sen puheosuudesta (klo 14.30 asti) on katsottavissa osallistujille kahden viikon ajan  erikseen pyydettäessä niko.arola@xamk.fi  

Paikka: Tuma-talo, neuvotteluhuone 3, 1. kerros, Sammonkatu 12, Mikkeli 
Aika: Tiistai 11.10. klo 13-16. 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 6.10.

Lisätiedot: niko.arola@xamk.fi 

Tilaisuuden järjestävät Xamk yhteistyössä Miksein kanssa osana  Bisnestä Bioteknologiasta ja kiertotaloudesta hanketta, joka saa rahoitusta Euroopan unionilta.

Päivä

tiistai 11.10.2022
Päättynyt!

Kellonaika

13:00 - 16:00

Lisätietoja

Ilmoittaudu mukaan

Paikka

Tuma

Järjestäjä

Bisnestä bioteknologiasta ja kiertotaloudesta -hanke

Kouluttaja

  • Sari Siitonen
    Sari Siitonen
    Clonet Oy

    Sari Siitonen on Clonet Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on kestävän kehityksen, kiertotalouden ja ilmastoliiketoiminnan ammattilainen. Hänellä on yli 25 vuoden työkokemus mm. strategiatyöstä, vastuullisen liiketoiminnan kehittämisestä, yritysvastuusta sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnasta.

QR Code