Google Ads – mainonnan tehostaminen, jatkotaso

Google Ads –jatkotason koulutuksessa mennään syvemmälle Googlen mainosalustaan. Koulutuksessa saat keinoja parantaa hakusanamainonnan tuloksellisuutta ja pääset perehtymään videomainonnan tekemiseen Googlen alustalla. Koulutus on tarkoitettu eteläsavolaisille pk-yrityksille ja yksinyrittäjille toimialasta riippumatta. Koulutus on jatkoa Google Ads -tehotyöpajalle.

Koulutuksessa syvennetään Google Ads -mainonnan osaamista käytännön harjoitusten avulla. Ennakkotehtävän avulla saat palautetta tehdystä hakusanamainonnan kampanjasta ja lisää keinoja parantaa mainonnan tehoa Googlessa. Koulutuksen aikana tehdään uudelleenmainonnan kampanja ja videomainonnan kampanja.

Koulutuksen sisältö

 • Aiemman kampanjan rakenteen, avainsanojen, osuvuuspisteiden ja tulosten tarkistus
 • Muutokset kampanjan tehostamiseksi; avainsanojen karsiminen, tarjousstrategiat ja mainoksen ja laskeutumissivun sisältö
 • Uudelleenmainonnan avulla tehoa tuloksiin: kampanjan tekeminen
 • Kampanjoiden tavoitteiden mittaaminen Google Analyticsilla ja attribuutiomallin hyödyntäminen asiakkaan ostopolun selvittämiseksi
 • Eri tavat tehdä videomainontaa Googlessa
 • Tarjolla olevat kohdennusvaihtoehdot
 • Videomainonnan kampanjan tekeminen
 • Videomainonnassa onnistuminen ja tulosten arviointi

VALMENNUKSESSA TARVITSET:
Valmennukseen osallistuminen edellyttää, että yrityksellä on toimivat nettisivut tai verkkokauppa. Google Adsin perusteet tulee olla tutut osallistujalle. Google Adsiin kirjaudutaan Google-tilin tunnuksilla.

Valmennukseen tarvitset mukaan

 • tietokoneen ja virtapiuhan
 • luottokortin tiedot (Googlen laskutukseen)
 • Google-tilin tunnukset
 • mainoksiin varten kuvia, tekstiä ja video (saat ohjeet lähempänä koulutusta)

TOTEUTUSAJANKOHTA JA -PAIKKA:
ke 24.5.2023 klo 8.30-12.00

Koulutus toteutetaan verkossa, Microsoft Teams -sovelluksella. Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin ja osallistumisohjeet ilmoittautumisajan päätyttyä.

Näin pääset mukaan

Ennen valmennusta yrityksen tulee tehdä digiosaamiskartoitus Digiportaiden yritysneuvojan kanssa. Jos et ole tehnyt kartoitusta, varaa aika www.digiportaat.fi sivulla.

Osallistumismaksu

– 100 €, kun yrityksen liikevaihto alle 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1–2 henkilöä koulutuksiin
– 300 €, yrityksen liikevaihto yli 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-3 henkilöä koulutuksiin

Osallistumismaksu* 100 e / 300 e laskutetaan yritykseltä, kun yrityksen henkilökunnan jäsen osallistuu ensimmäiseen Digiportaiden järjestämään koulutukseen. Tämän jälkeen maksua ei peritä seuraavista koulutuksista.

Ilmoittautuminen

Ilmoita samalla ilmoittautumislomakkeella yrityksen kaikki osallistujat.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa koulutuksen yhteyshenkilölle, jotta voimme ottaa koulutukseen toisen yrityksen tilalle.

Jos olet osallistunut Digiportaat 2.0 -hankkeen järjestämään vastaavaan koulutukseen jo aiemmin, et voi ilmoittautua samaan koulutukseen toista kertaa. Näin mahdollistamme koulutuksiin osallistumisen mahdollisimman monelle yrittäjälle. Digiportaiden koulutukset ovat EU-tuettua koulutusta.

Sitovat ilmoittautumiset ti 9.5.2023 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja

Elina Silvennoinen, Digiportaat 2.0 -hanke, elina.silvennoinen@savonlinna.fi

Päivä

keskiviikko 24.05.2023
Päättynyt!

Kellonaika

08:30 - 12:00

Lisätietoja

Ilmoittautuminen

Paikka

Verkkokoulutus

Järjestäjä

Digiportaat
Digiportaat
Nettisivut
https://digiportaat.fi

Kouluttaja

 • Markus Aho
  Markus Aho
  Funlus Oy

  Markus on takonut rautaa mainostoimistoyrittäjänä reilut 10 vuotta. Hän hahmottaa hyvin brändin johtamisen kokonaispaletin sekä myyntipolun ja tuo niihin uusia näkökulmia. Markus viihtyy sähköisen liiketoiminnan parissa ja innostuu digitaalisen markkinoinnin mitattavista muodoista.

  IT-puolella Markuksella on kokemusta verkkopalveluiden suunnittelusta ja toteutuksesta noin kymmenen vuoden ajalta. Koulutukseltaan hän on liiketalouden tradenomi (AMK) ja omaa myös opettajan pedagogiset opinnot (AmO).

QR Code