tiktok, mobile app, social media-7199392.jpg

TikTok yrityskäytössä, perustaso

TikTok on monelle yritykselle tämän hetken kuumin ja kiinnostavin somekanava, mutta sen käytön opettelu itsenäisesti saattaa olla työlästä.

Tässä perustason verkkokoulutuksessa perustetaan TikTok –tili, otetaan haltuun TikTokin perusteet, keskustellaan yhdessä TikTokin mahdollisuuksista case-esimerkkien kautta, opetellaan videoiden tekoa ja perehdytään lyhyesti TikTok-mainonnan perusteisiin.

Koulutuksen jälkeen osaat hyödyntää TikTokia ja lyhytvideoita liiketoiminnassasi ja sinulla on konkreettiset, asiakaslähtöiset jatkoaskelet TikTokin itsenäiseen käyttöön markkinoinnissa!

Koulutuksen jälkeen osallistujalla on:

 • Perustason ymmärrys TikTokin toiminnasta, ominaispiirteistä ja käyttäjäkunnasta sekä siitä, minkälaiset sisällöt siellä toimivat parhaiten ja miten oman kohderyhmän tavoittaa
 • Perusosaaminen TikTok-videoiden tekoon ja editointiin liittyen
 • Lista toimivia sisältöideoita yrityksen TikTok-markkinointiin
 • Perustason ymmärrys TikTok-mainonnasta ja vaikuttajamarkkinoinnista
 • Intoa, ideoita ja osaaminen TikTokin käyttöönottoon ja hyödyntämiseen

Voit kurkata Digiportaiden ajatuksia TikTokin hyödyntämisestä TikTok yrittäjän näkökulmasta -videolta.

Valmennuksessa tarvitset:

 • Älypuhelimen, johon on ladattuna TikTok-sovellus
 • Tietokoneen ja toimiva verkkoyhteyden: koulutus järjestetään Teamsissa.

Toteutusajankohta ja -paikka
to 22.2.2024 klo 9.00 – 12.00
Verkkokoulutus

Lähetämme ilmoittautuneille linkin koulutukseen ilmoittautumisajan päätyttyä.

Näin pääset mukaan 

Ennen valmennusta yrityksen tulee tehdä digiosaamiskartoitus Digiportaiden yritysneuvojan kanssa. Jos et ole tehnyt kartoitusta, varaa aika www.digiportaat.fi sivulla. 

Osallistumismaksu 

– 150 € (+alv 24 %), kun yrityksen liikevaihto alle 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-3 henkilöä koulutuksiin
– 350 € (+alv 24 %), kun yrityksen liikevaihto yli 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-3 henkilöä koulutuksiin 

Yrityskohtainen osallistumismaksu* 150 e / 350 e (+alv 24 %) laskutetaan yritykseltä, kun yrityksen henkilökunnan jäsen osallistuu ensimmäiseen Digiportaiden järjestämään koulutukseen. Tämän jälkeen maksua ei peritä seuraavista koulutuksista. 

Ilmoittautuminen 

Ilmoita samalla ilmoittautumislomakkeella yrityksen kaikki osallistujat. 

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa koulutuksen yhteyshenkilölle, jotta voimme ottaa koulutukseen toisen yrityksen tilalle. 

Sitovat ilmoittautumiset su 18.2.2024 mennessä oheisen linkin kautta.

TikTok –koulutuksen perustaso saa jatkoa 4.4.2024. Jatkotason osallistujilla tulee olla TikTokissa jo sisältöä ja peruskäyttö hallussa. Tutustu koulutuksen sisältöön tarkemmin: TitTok yrityskäytössä jatkotason koulutus.

Mukaan otetaan ensisijaisesti ensikertalaisia. Jos olet ollut tämän sisältöisessä koulutuksessa Digiportaat 2.0 hankkeessa, niin huomioithan, että otamme ensisijaisesti mukaan ensikertalaiset ja jos ryhmään mahtuu, niin otamme mukaan myös ”kertaajia”. Kertaajien osallistumismahdollisuus vahvistuu ilmoittautumisajan päätyttyä.

Lisätietoja
Elina Silvennoinen, Digiportaat – asiakaslähtöisempää digitaalista liiketoimintaa -hanke, elina.silvennoinen@savonlinna.fi

Päivä

torstai 22.02.2024
Päättynyt!

Kellonaika

09:00 - 12:00

Lisätietoja

Ilmoittautuminen

Paikka

Verkkokoulutus

Järjestäjä

Digiportaat
Digiportaat
Nettisivut
https://digiportaat.fi

Kouluttaja

 • Jannika Julin
  Jannika Julin
  CJ Insight Oy

  Jannika on some- ja videomarkkinoinnin kouluttaja ja konsultti sekä TikTokkaaja. Hän auttaa yrittäjiä, organisaatioita sekä sisällöntuottajia TikTokin haltuun ottamisessa sekä rakentamaan kestävää kasvua orgaanisella somemarkkinoinnilla. Oman TikTok-sisältönsä kautta hän tavoittaa kuukausittain satojatuhansia suomalaisia (@cj.janni & @mustikkapaat).

QR Code