Mies seisoo markkinoinnin suunnittelutaulun edessä

Tehotietoisku markkinointikampanjoinnin perusteista, Savonlinna

Ota haltuun markkinointikampanjoinnin perusteet kaksiosaisessa tehotietoiskussa!

Pohditko kuinka toteuttaa menestyvä markkinointikampanja tapahtumalle, palvelulle tai tuotteelle? Millaisella kampanjalla erotut kilpailijoista? Entä kuinka valita kanavat, joissa kampanjasi tavoittaa nykyiset ja uudet asiakkaat?

“Markkinointikampanja suunnittelusta toteutukseen” on Vauhtia viestintään palvelumuotoilusta hankkeen tarjoama kaikille avoin ja maksuton kaksiosainen koulutustilaisuus. Tehtotietoiskupäivien jälkeen osaat itsenäisesti suunnitella ja toteuttaa seuraavan markkinointikampanjasi. Pääset hyödyntämään oppeja saman tien vaikkapa kesän kampanjoiden suunnittelussa. Opit lisäksi antamaan tarvittaessa hyviä toimeksiantoja ja arvioimaan muiden tekemiä kampanjasuunnitelmia.

Tule mukaan, olitpa sitten suunnittelemassa markkinointikampanjaa uudelle tai vanhalle tuotteelle, markkinoimassa tapahtumaa tai lanseeraamassa uutta palvelua.

Aika: keskiviikko 15.3. ja torstai 23.3. Molemmat tietoiskupäivät kello 9-12.
Paikka: XAMK:in Savonlinnan kampus, Savonniemenkatu 6, luokka SA125.

Pääset tutustumaan tarkemmin päivien ohjelmaan ja ilmoittautumaan mukaan 9.3. mennessä Savonlinnan Elinkeinopalveluiden kotisivuilla. Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja: Veera Riikonen, Vauhtia viestintään palvelumuotoilusta -hanke, veera.riikonen@savonlinna.fi

Päivä

torstai 23.03.2023
Päättynyt!

Kellonaika

09:00 - 12:00

Lisätietoja

Koulutuksen sisältö

Paikka

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Savonlinnan kampus
Savonniemenkatu 6

Järjestäjä

Vauhtia viestintään palvelumuotoilusta -hanke

Kouluttaja

  • Antti Leino
    Antti Leino
    lowreality marketing architects

    Antti Leino, DI, on työskennellyt yli 25 vuoden ajan digitaalisen markkinoinnin parissa Avidlyssä, Satama Interactivessa, McCannillä, Avauksessa sekä mediatoimistokonserneissa Omnicom (OMD, phd) ja GroupM (Mindshare, Mediacom, MEC, Maxus).

    Antti kouluttaa ja valmentaa Metropolia ammattikorkeakoulussa, Laurean ammattikorkeakoulussa Rastor-Instituutissa, Inforissa ja Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulussa. Aihepiirit liikkuvat monipuolisesti digitaalisen markkinoinnin trendeistä ja sosiaalisen median haasteista aina web-analytiikkaan ja näkyvyyteen hakukoneissa.

QR Code