Tehostartti LinkedIn-viestintään

Perustaso

Linkedin on tärkein ja eniten käytetyin sosiaalisen median alusta pohjoismaisten BtoB -yritysten joukossa. Se on myös yksi keskeisimpiä digimarkkinoinnin kanavia kuluttajamarkkinoilla. Linkedin on suosittu oman ammattitaidon kehittämisen ja verkostoitumisen väline. Alusta on tärkeä yrityksen tunnettavuuden, ajatusjohtajuuden, työnantajamielikuvan, rekrytoinnin työkalu. Kokonaisuudessaan Linkedin hyvin luonnollinen ja keskeinen osa yrityksen digitaalista työkalupakkia.

Tämä Linkedin -koulutus on käytännönläheinen ja tuo osallistujalle konkreettisia eväitä Linkedin käyttöön niin omassa henkilökohtaisessa kuin yrityskäytössäkin. Koulutus sopii sekä aloittavalle että vähän kokeneemmallekin Linkedin -käyttäjälle. Tilaisuus ei ole tekninen käyttökoulutus, vaan painotus on enemmän soveltavassa käytössä, erilaisissa hyödyntämisvaihtoehtojen löytämisessä ja oman/yrityksen käytön tehostamisessa.

Käyttöönottokoulutus sopii matkailualan pk-yrityksille ja yksinyrittäjille, jotka ovat Koulutuksessa laitetaan osallistujien Linkedin perustat kuntoon. Koulutuksen pohjalta osallistujat saavat omaan Linkedinin käyttöön sisällöllisen ”punaisen langan” ja eväitä systemaattisempaan tekemiseen. Koulutuksen jälkeen osallistujalla on valmiuksia sovittaa Linkedin osaksi yrityksen digitaalista sisällöntuotantoa, viestintää, markkinointia, myyntiä ja tunnettavuuden edistämistä.

Koulutussisältö

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

● Linkedin osana yrityksen markkinoinnin työkalupakkia
● Yleisö, löydettävyys, tavoitteellisuus ja erilaiset hyödyntämistavat
● Tilien “laatutarkastus”, laadukkaan profiilin ja tilin ominaispiirteet
● Hyvän postauksen anatomia ja käyttöetiketti
● Linkedin ja yrityskäyttö – erilaiset sivut, pelisäännöt ja sisältösuunnitelma
● Social Selling ja Linkedinin edistyneet työkalut
● Katsaus Linkedin mainonnan mahdollisuuksiin
● Käytännön vinkkejä ja suosituksia
● Runsaasti erilaisia esimerkkejä ja inspiraation lähteitä muulta

Koulutukseen orientoituva ennakkotehtävä

Ennen koulutusta mieti omaa Linkedinin käyttöäsi ja tavoitteen asentantaa. Mikä sinulla on toiminut hyvin ja missä voisi olla parantamisen paikkoja? Mikä asia askarruttaa, mistä haluat tietää lisää? Mitä uutta haluat oppia, kokeilla ja soveltaa omassa tai yrityskäytössä? Mitä liiketoimintatavoitteita ja -mahdollisuuksia voisit asettaa Linkedille?

Ennakkotehtävän palautusohjeet saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Koulutuksen alussa käydään läpi etukäteen tulleet kysymykset ja toiveet.


Tervetuloa mukaan, verkostoitumaan ja oppimaan uutta yhdessä!

Valmennuksessa tarvitset

Koulutuksiin osallistuminen vaatii yritykseltä sitoutumista oman myynnin digitalisoimiseen ja annettujen tehtävien toteuttamiseen koulutusten välillä. Koulutuksiin osallistumalla yritys saa tarvittavan infon ja opit digitaalisen myynnin aloittamiseen ja edistämiseen.

Tarvitset:

  • tietokoneen ja virtapiuhan (tarkistathan mikrofonin toimivuuden ennen koulutusta)
  • LinkedIn-tili ja käyttäjätunnukset
  • intoa, avointa mieltä ja oppimisen halua!

Koulutus toteutetaan pienryhmässä, joten valmennuksessa saa yrityskohtaista opastusta.

Toteutusajankohta ja -paikka

ke 1.6. klo 8.30-12.00

Kouluttajana toimii Juha Sorjonen, Avidly. Heti ilmoittautumisen jälkeen saat viestin, jossa on ennakkotehtävä, joka palautetaan kouluttajalle 27.5. mennessä. Koulutus toteutetaan verkossa, Microsoft Teams -sovelluksella. Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkit ilmoittautumisajan päätyttyä. 

Näin pääset mukaan

Ennen valmennusta yrityksen tulee tehdä digiosaamiskartoitus Digiportaiden yritysneuvojan kanssa. Jos et ole tehnyt kartoitusta, varaa aika www.digiportaat.fi sivulla.

Osallistumismaksu

– 100 €, kun yrityksen liikevaihto alle 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-2 henkilöä koulutuksiin
– 300 €, yrityksen liikevaihto yli 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-3 henkilöä koulutuksiin

Osallistumismaksu* 100 e / 300 e laskutetaan yritykseltä, kun yrityksen henkilökunnan jäsen osallistuu ensimmäiseen Digiportaiden järjestämään koulutukseen. Tämän jälkeen maksua ei peritä seuraavista koulutuksista.

Ilmoittautuminen

Ilmoita samalla ilmoittautumislomakkeella yrityksen kaikki osallistujat.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa koulutuksen yhteyshenkilölle, jotta voimme ottaa koulutukseen toisen yrityksen tilalle.

Useamman päivän koulutuskokonaisuuksiin riittää kertailmoittautuminen. Ilmoittautuminen koskee koulutuksen jokaista koulutuskertaa. Sinun ei tarvitse käydä ilmoittautumassa jokaiselle koulutuskerralle erikseen. 

Sitovat ilmoittautumiset su 22.5.2022 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja

Laura Rautio, Digiportaat 2.0 -hanke, laura.rautio@xamk.fi

Päivä

01.06.2022

Kellonaika

08:30 - 12:00

Lisätietoja

Ilmoittautuminen

Paikka

Verkkokoulutus
Digiportaat

Järjestäjä

Digiportaat
Nettisivut
https://digiportaat.fi
Ilmoittautuminen
QR Code