fbpx

Vinkkivideot

Digitaalisuus kattaa monien ohjelmien ja julkaisualustojen hallintaa. Vinkkivideoista näet perustemput ja käytännön vinkit helposti ja nopeasti.

 

Löydy paremmin Googlesta

Google My Business on ilmainen työkalu, joka auttaa asiakkaitasi ja myös Googlea löytämään yrityksesi helpommin netissä. Tutustu nopeasti videolla mitä hyötyä Google My Businessista on ja mitä tietoja omasta yrityksestä sinne kannattaa ainakin lisätä.

Tarinan luominen Instagramissa

Lisää vuorovaikutusta suositun Instagramin Stories eli Instagramin tarinoiden avulla. Aktivoi seuraajiasi lisäämällä kuvia ja videoita, jotka näkyvät tililläsi 24 tunnin ajan ja hyödynnä erilaisia ominaisuuksia mielenkiintoisen ja vastavuoroisen sisällön tuottamiseen. 

Vinkkejä Canvan käyttöön

Ilmainen graafisen suunnittelun työkalu Canva on ratkaisu, kun sinun tarvitsee suunnitella yrityksellesi esimerkiksi postaus sosiaaliseen mediaan, juliste, käyntikortti tai muita tärkeitä asiakirjoja. Nappaa vinkit erilaisten taustojen luomiseen, tarrojen käyttöön ja kehysten hyödyntämiseen.

Videon lataaminen Youtubeen

Youtube on internetin suosituin suoratoistopalvelu. Opi nopeasti miten lataat ja julkaiset tuottamasi videon Youtubessa.

Tehokas bio Instagramiin

Instagramin bio eli profiilissa oleva esittelyteksti on hyvä keino välittää nopeasti yrityksesi ydin uusille ja vanhoille seuraajille. Katso videolta mitä kaikkea sinun kannattaa sisällyttää toimivaan bioon.

Onko sinulla idea vinkkivideon aiheeksi?

Kuulemme mielellämme ehdotuksia videoiden aiheiksi. Tällä lomakkeella voit lähettää meille oman ehdotuksesi.