fbpx
Koska:
10.2.2021 @ 08:30 – 11:30
2021-02-10T08:30:00+02:00
2021-02-10T11:30:00+02:00
Missä:
koulutus verkossa
Yhteystiedot:
Sisältömarkkinoinnin työpaja @ koulutus verkossa

SISÄLTÖMARKKINOINTI – TYÖPAJA
verkkokoulutus

Tässä käytönnönläheisessä työpajassa pääset kehittämään sisällöntuottajan taitojasi ammattilaisen johdolla. Olemme rakentaneet työpajan siten, että yrittäjällä on mahdollisuus saada yrityskohtaisia vinkkejä sisältömarkkinoinnin hyödyntämisestä oman liiketoiminnan kehityksessä.

Työpajan tavoite on kehittää yrityksen asiakasymmärrystä, tukea yrityksen kykyä luoda myyviä markkinointisisältöjä ja tutustuttaa sisältömarkkinoinnin periaatteisiin.

ENNAKKOTEHTÄVÄ

Kouluttaja toimittaa koulutukseen ilmoittautuneille ennakkotehtävän, joka tulee palauttaa ennen koulutuspäivää. Ennakkotehtävät puretaan yhdessä kaikkien kesken koulutuspäivän yhteydessä, jonka lisäksi kouluttaja antaa henkilökohtaiset palautteet sähköpostilla ensimmäisen koulutuspäivän jälkeen.

JÄLKITEHTÄVÄ

Työpajan jälkeen osallistujat laittavat opitut taidot käyttöön ja tekevät toisen tehtävän, josta saa kouluttajan palautteen joko halutessaan sähköpostilla tai 20-30 min verkkotapaamisessa kouluttajan kanssa.

KOULUTTAJA: Minna Hirvonen, Strix Marketing Oy. www.strixmarketing.fi

Kouluttaja Minna Hirvonen on mm. sisällöntuottaja ja bloggaaja Anna-lehdessä. Minna toimii sosiaalisen median kouluttajana, suunnittelee ja kirjoittaa sisältöjä ja tekee sisältöyhteistyötä. Sisältömarkkinointi on Minnan bravuuri ja hänellä on kokemusta eri toimialoille tuotetusta sisällöstä.

VALMENNUKSESSA TARVITSET

  • Verkkokoulutukseen tarvitset tietokoneen lisäksi kuulokkeet mikrofonilla ja toimivan verkkoyhteyden. Huomaa, että mobiiliverkkoyhteys ei ole riittävä. Täällä lisätietoa Digiportaiden verkkokoulutuksista.
  • Intoa, avointa mieltä ja oppimisen halua!

TOTEUTUSAJANKOHTA JA -PAIKKA:
ke 10.2.2021 klo 8.30-11.30
Koulutus toteutetaan verkossa. Ilmoittautuneille lähetetään linkki ilmoittautumisajan umpeuduttua.

Näin pääset mukaan
Ennen valmennusta yrityksen tulee tehdä digiosaamiskartoitus Digiportaiden yritysneuvojan kanssa. Jos et ole tehnyt kartoitusta, varaa aika www.digiportaat.fi sivulla.

OSALLISTUMISMAKSU
100 €, kun yrityksen liikevaihto alle 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-2 henkilöä koulutuksiin
300 €, yrityksen liikevaihto yli 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-3 henkilöä koulutuksiin
Osallistumismaksu* 100 e / 300 e laskutetaan yritykseltä, kun yrityksen henkilökunnan jäsen osallistuu ensimmäiseen Digiportaiden järjestämään koulutukseen. Tämän jälkeen maksua ei peritä seuraavista koulutuksista.

ILMOITTAUTUMISET:

Varaa paikkasi 30.1.2021 mennessä TÄÄLLÄ

Ilmoita samalla ilmoittautumislomakkeella yrityksen kaikki osallistujat. Ilmoittautuminen on sitova. Mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa koulutuksen yhteyshenkilölle, jotta voimme ottaa koulutukseen toisen yrityksen tilalle.

Lisätietoja: Elina Silvennoinen, Digiportaat -hanke, elina.silvennoinen@savonlinna.fi