online, e-commerce, computer-6063329.jpg

Viilaa verkkokaupan ostopolkua

Tässä koulutuksessa pureudutaan parantamaan oman verkkokaupan ostopolkua. Koulutus on jatkoa Verkkokauppa kasvuun Suomen huippujen johdolla “Asiakas keskiössä” – koulutukselle. Aiemmassa koulutuksessa perehdyttiin digitaalisen asiakaspolun vaiheisiin, kirkastettiin asiakasprofiileita ja kiteytettiin kaupan kilpailueduista vaikuttavia viestejä erilaisille ostajille.

Kouluttajina toimivat verkkokaupan palvelumuotoilun asiantuntijat Matti Vahtera ja Markus Silaste, And Now for Something Completely Different Oy. 

Valmennuksen sisältöä:

 • Mistä verkkokaupan asiakaskokemus koostuu
 • Ulkoinen ja sisäinen ostopolku
 • Asiakasprofiilikohtaisten ostopolkujen mallintaminen
 • Ostopolkujen validointi ja kehittäminen

Päivän päätteeksi jokaisella osallistuvalla verkkokaupalla on tiedossa selkeitä kehitystoimenpiteitä, joilla kehittää ostopolkua ja sitä kautta kaupan kannattavuutta!

Koulutuksessa tarvitset

Koulutukseen osallistuminen edellyttää, että osallistujalla on toimiva verkkokauppa. Ryhmään otetaan 3-10 verkkokauppiasta. Yrityksestä voi osallistua 1-2 henkilöä.

Koulutukseen on ennakkotehtävä, joka valmistaa saamaan koulutuksesta irti parhaan hyödyn. Ennakkotehtävän ohjeistus toimitetaan ilmoittautuneille ennen koulutusta. Tehtävä puretaan yhdessä koulutuksen aikana. Lisäksi jokainen osallistuva verkkokauppa saa koulutuksessa valmentajilta ehdotuksia oman kauppansa ostopolun kehittämiseen.

Toteutusajankohta ja -paikka

to 24.8.2023 klo 9-12

Koulutus järjestetään verkossa / Ms Teams. Linkki ja koulutukseen liittyvät lisätiedot lähetetään osallistujille lähempänä koulutusta.

Näin pääset mukaan

Ennen valmennusta yrityksen tulee tehdä digiosaamiskartoitus Digiportaiden yritysneuvojan kanssa. Jos et ole tehnyt kartoitusta, varaa aika www.digiportaat.fi sivulla.

Osallistumismaksu

– 100 €, kun yrityksen liikevaihto alle 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-2 henkilöä koulutuksiin
– 300 €, yrityksen liikevaihto yli 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-3 henkilöä koulutuksiin

Osallistumismaksu* 100 e / 300 e laskutetaan yritykseltä, kun yrityksen henkilökunnan jäsen osallistuu ensimmäiseen Digiportaiden järjestämään koulutukseen. Tämän jälkeen maksua ei peritä seuraavista koulutuksista.

Ilmoittautuminen

Ilmoita samalla ilmoittautumislomakkeella yrityksen kaikki osallistujat.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa koulutuksen yhteyshenkilölle, jotta voimme ottaa koulutukseen toisen yrityksen tilalle.

Sitovat ilmoittautumiset 9.8.2023 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja
Anna-Maija Kiukas, Digiportaat 2.0 -hanke, anna-maija.kiukas@xamk.fi

Päivä

torstai 24.08.2023

Kellonaika

09:00 - 12:00

Lisätietoja

Ilmoittautuminen

Paikka

Verkkokoulutus
Digiportaat

Järjestäjä

Digiportaat
Nettisivut
https://digiportaat.fi
Ilmoittautuminen

Kouluttajat

 • Markus Silaste
  Markus Silaste
  eCommerce Designer

  Markus on copywriter-taustainen palvelumuotoilija, joka on erikoistunut verkkokauppojen kilpailuetujen kirkastamiseen asiakkaita osallistavin menetelmin. Itsekin verkkokauppiaana aiemmin toiminut Markus on viime vuosina auttanut kymmeniä kotimaisia kauppoja erottumaan kilpailusta, kiteyttämään vahvuuksiaan ja menestymään paremmin.

 • Matti Vahtera
  Matti Vahtera
  eCommerce Designer

  Matti on AD-taustainen palvelumuotoilija, joka on erikoistunut verkkokaupan asiakasymmärryksen syventämiseen ja kaupalliseen muotoiluun. Helsingin ja Lontoon design-toimistoissa sekä parissa startupissa mukana ollut Matti viihtyy saadessaan luoda yhdessä kauppojen ja näiden asiakkaiden kanssa paremmin toimivia ja myyviä palveluita.

QR Code