Digiklinikka: Metan pikselit ja kohderyhmät kuntoon, Mikkeli

Haluatko varmistaa, että saat hyviä tuloksia Facebook- ja Instagram-mainonnassa? Tervetuloa Metan maksullisen mainonnan Kädet saveen -työpajaan!

🚀 Koulutus: Metan pikselit ja kohderyhmät kuntoon – vähemmän päänsärkyä, enemmän tuloksia

Unohda ajanhukka ja hermoja raastava itseopiskelu. Tule käytännönläheiseen Metan maksullisen mainonnan asetusten työpajaan, jossa opit miten mainoksia voi ja kannattaa kohdistaa ja pääset luomaan itsellesi kaikki tehokkaaseen mainontaan tarvitsemasi kohderyhmät henkilökohtaisesti opastettuna.

Mitä voit odottaa tältä koulutukselta?

Meta Business Suiten hallinta: Opimme yhdessä luomaan ja optimoimaan Metan yritystilin ja mainostilin. Jos olet luonut tilit jo aiemmin, varmistamme, että kaikki asetukset ovat viimeisen päälle kohdallaan, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Seurantapikselin asennus: Sinun ei enää tarvitse ihmetellä, miten seurantapikseli asennetaan omille nettisivuillesi. Teemme sen yhdessä ja varmistamme, että seuranta toimii moitteettomasti.

Saat toimivat kohderyhmät: Opit luomaan ja hallitsemaan kohderyhmiä, jotka tehostavat maksullista markkinointiasi.

Tietoa ja ymmärrystä: Tässä koulutuksessa sinun ei tarvitse pelätä digitermeillä kikkailua vaan seurantapikselit ja kohderyhmien merkitys selitetään selkeästi ja ymmärrettävästi. Olet pian mestari näiden käsitteiden hallinnassa.

Kohdennettu mainonta: Opit kohdentamaan Metan maksullisia mainoksia tehokkaasti koulutuksen aikana tehdyille kohderyhmille.

🛠️ Käytännönläheinen työpaja: Tämä koulutus ei ole pelkkää teoriaa vaan Kädet saveen -työpaja, jossa jokainen osallistuja saa henkilökohtaista ohjausta ja pääsee kokeilemaan tai tekemään oman yrityksensä markkinointitoimenpiteitä. Käytännön harjoitukset ovat avain onnistumiseen.

Mutta huomioi: Koulutuspaikkoja on rajallinen määrä! Koulutukseen otetaan vain 5 ensimmäiseksi ilmoittautunutta yritystä. Pysy kilpailun edellä ja varmista paikkasi jo tänään.

Valmistaudu kääntämään digitaalisen markkinoinnin peli eduksesi. Ilmoittaudu tähän Meta Business Suite -koulutukseen, ja ota iso askel kohti menestyksekästä maksullista mainontaa.

Ilmoittaudu nyt ja varmista paikkasi!

Toteutusajankohta ja -paikka

Pe 8.12.2023 klo 9-12
Työpajat pidetään Xamkin Mikkelin kampuksella (Patteristonkatu 3D, 50100 Mikkeli). 

Näin pääset mukaan

Ennen valmennusta yrityksen tulee tehdä digiosaamiskartoitus Digiportaiden yritysneuvojan kanssa. Jos et ole tehnyt kartoitusta, varaa aika www.digiportaat.fi sivulla.

Osallistumismaksu

– 150 €, kun yrityksen liikevaihto alle 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-3 henkilöä koulutuksiin
– 350 €, yrityksen liikevaihto yli 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-3 henkilöä koulutuksiin

Yrityskohtainen osallistumismaksu* 150 € / 350 € laskutetaan yritykseltä, kun yrityksen henkilökunnan jäsen osallistuu ensimmäiseen Digiportaiden järjestämään koulutukseen. Tämän jälkeen maksua ei peritä seuraavista koulutuksista.

Ilmoittautuminen

Ilmoita samalla ilmoittautumislomakkeella yrityksen kaikki osallistujat.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa koulutuksen yhteyshenkilölle, jotta voimme ottaa koulutukseen toisen yrityksen tilalle.

Sitovat ilmoittautumiset ti 1.12. mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja

Saara Pylvänäinen, Digiportaat – asiakaslähtöisempää digitaalista liiketoimintaa -hanke, saara.pylvanainen@xamk.fi

Päivä

perjantai 08.12.2023

Kellonaika

09:00 - 12:00

Lisätietoja

Ilmoittautuminen

Paikka

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Mikkelin kampus

Järjestäjä

Digiportaat
Digiportaat
Nettisivut
https://digiportaat.fi
Ilmoittautuminen

Kouluttaja

  • Hannu Jaatinen
    Hannu Jaatinen
    Savonlinnan Hankekehitys Oy

    Digiportaat-hankkeen Savonlinnan digiyritysneuvojana toimiva Hannu Jaatinen on pitkälti itseoppinut WordPress-nettisivujen, Kajabi-verkkoalustan ja digimarkkinoinnin asiantuntija, joka nauttii muiden yrittäjien auttamisesta ja ongelmien ratkaisemisesta nykyteknologian avulla. Hannu on tehnyt verkkosivut lähes 100 yritykselle ja auttanut lukuisia yrityksiä mm. sähköpostimarkkinoinnin, verkkokurssien, verkkokauppojen ja hakukoneoptimoinnin kanssa.

QR Code