Canva-koulutus yritysneuvojille

Huhtikuun yritysneuvojien koulutuksessa otetaan katsaus Canvaan. Canva on jokaisen kuvia, videoita, grafiikoita tai esityksiä tekevän yrittäjän paras kaveri. Canvalla voit tehdä helposti näyttäviä kuvia ja videoita someen, nettisivuille, printtimainoksiin, esitteisiin, käyntikortteihin ja melkeinpä mihin vaan.

Tässä koulutuksessa ei lähdetä aivan alkeista vaan tutustutaan erilaisten mallipohjien tekoon ja monenlaisiin ominaisuuksiin sekä tekoälyyn Canvassa. Koulutusta räätälöidään ilmoittautuneiden antamien tietojen mukaan, ilmoittautumislomakkeella pääset valitsemaan teemoja, joista haluaisit lisäoppia.

Tästä koulutuksesta tehdään tallenne, joka lähetetään kaikille ilmoittautuneille.

Mikäli et ole käyttänyt Canvaa, mutta haluaisit osallistua tähän koulutukseen, Canvan peruskäyttöön voi tutustua katsomalla Digiportaiden Markkinointimateriaalit helposti Canvalla digi-infon tallenteen

Kouluttaja: Hannu Jaatinen, Digiportaat

Ajankohta: to 25.4.2024 klo 10.00-12.00

Ilmoittautuminen viimeistään: 22.4. klo 16.
Teams-Webinaari, linkki lähetetään edellisenä päivänä ilmoittautuneille.

Tämä maksuton koulutus on tarkoitettu eteläsavolaisille yritysneuvojille, tervetuloa mukaan! 

Lisätietoja
Emmi Liikanen, Digiportaat – asiakaslähtöisempää digitaalista liiketoimintaa -hanke, emmi.liikanen@mikseimikkeli.fi, 044 3598656

Päivä

torstai 25.04.2024

Kellonaika

10:00 - 12:00

Lisätietoja

Ilmoittautuminen

Paikka

Verkkokoulutus

Järjestäjä

Digiportaat
Digiportaat
Nettisivut
https://digiportaat.fi
Ilmoittautuminen

Kouluttaja

  • Hannu Jaatinen
    Hannu Jaatinen
    Savonlinnan Hankekehitys Oy

    Digiportaat-hankkeen Savonlinnan digiyritysneuvojana toimiva Hannu Jaatinen on pitkälti itseoppinut WordPress-nettisivujen, Kajabi-verkkoalustan ja digimarkkinoinnin asiantuntija, joka nauttii muiden yrittäjien auttamisesta ja ongelmien ratkaisemisesta nykyteknologian avulla. Hannu on tehnyt verkkosivut lähes 100 yritykselle ja auttanut lukuisia yrityksiä mm. sähköpostimarkkinoinnin, verkkokurssien, verkkokauppojen ja hakukoneoptimoinnin kanssa.

QR Code