Yrittäjien joulupuuro Savonlinnassa

Liity Digiportaiden ja HELMI-hankeen seuraan yrittäjien joulupuurolle 28.11. klo 8.30-10 Sokos Hotel Seurahuoneelle Othello-kabinettiin. Puuronsyönnin lomassa kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja päästään keskustelemaan omistajanvaihdoksista ja digin tuomista hyödyistä yrittäjille.

Myyntikunnossa alusta alkaen – Polku onnistuneeseen omistajanvaihdokseen– Pekka Turunen
Miksi on tärkeää pitää yritys myyntikunnossa? Pekka Turunen, Itä-Savon Uusyrityskeskuksen yritysvalmentaja, antaa vinkit yrityksen myyntikuntoisuuteen ja kertoo mitä vaiheita omistajanvaihdokseen liittyy. Lisäksi pääset uppoutumaan todellisen yrityskauppatarinan äärelle: Savonlinna Rentalsin matkaan omistajanvaihdoksessa!

Miten nostat yrityksen arvoa ja helpotat sen myyntiä digin avulla – Hannu Jaatinen
Digiportaiden yritysneuvoja Hannu Jaatinen kertoo ja havainnollistaa kolme nopeaa keinoa, joilla parannat yrityksesi arvoa, ja miten saat tarvittaessa apua niiden toteuttamiseen Digiportailta.

HELMI-hanke edistää liiketoimintojen jatkuvuutta ja kasvua omistajanvaihdoksissa tarjoamalla erilaisia tukitoimia sekä luottamuksellista ja maksutonta neuvontaa.

Digiportaat – asiakaslähtöisempää digitaalista liiketoimintaa -hanke auttaa eteläsavolaisia yrityksiä kehittämään taitoja, joita tämän päivän digitaalisessa liiketoiminnassa menestyminen edellyttää.

Puuroa voi saapua nauttimaan klo 8.30, ohjelma alkaa klo 8.45.

Tilaisuudessa on myös mahdollisuus verkostoitua ja keskustella HELMI- ja Digiportaat-hankkeen edustajien kanssa.

Aika ja paikka: ti 28.11.2023 klo 8.30-10, Sokos Hotel Seurahuone, Othello-kabinetti, Kauppatori 4-6, Savonlinna

Sitovat ilmoittautumiset 21.11.2023 klo 15 mennessä oheisen linkin kautta. Toimi heti, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Tilaisuus on osallistujille maksuton ja kaikille avoin. Järjestäjinä toimivat yhteistyössä HELMI- ja Digiportaat – Asiakaslähtöisempää digitaalista liiketoimintaa -hankkeet.

Lisätietoja: Elina Silvennoinen, Digiportaat – asiakaslähtöisempää digitaalista liiketoimintaa -hanke, elina.silvennoinen@savonlinna.fi

Päivä

tiistai 28.11.2023
Päättynyt!

Kellonaika

08:30 - 10:00

Lisätietoja

Ilmoittautuminen

Paikka

Original Sokos Hotel Savonlinnan Seurahuone
Kauppatori 4-6, Savonlinna

Järjestäjä

Digiportaat
Digiportaat
Nettisivut
https://digiportaat.fi

Kouluttajat

 • Hannu Jaatinen
  Hannu Jaatinen
  Savonlinnan Hankekehitys Oy

  Digiportaat-hankkeen Savonlinnan digiyritysneuvojana toimiva Hannu Jaatinen on pitkälti itseoppinut WordPress-nettisivujen, Kajabi-verkkoalustan ja digimarkkinoinnin asiantuntija, joka nauttii muiden yrittäjien auttamisesta ja ongelmien ratkaisemisesta nykyteknologian avulla. Hannu on tehnyt verkkosivut lähes 100 yritykselle ja auttanut lukuisia yrityksiä mm. sähköpostimarkkinoinnin, verkkokurssien, verkkokauppojen ja hakukoneoptimoinnin kanssa.

 • Pekka Turunen
  Pekka Turunen
  Itä-Savon Uusyrityskeskuksen yritysvalmentaja

  Aloittavien yrittäjien neuvonta, omistajanvaihdosneuvonta ja Rebuild Business-palvelut

QR Code