Tekoäly yrittäjän arjessa

Mitä tekoäly oikeastaan on? Miten se voisi käytännössä auttaa minua työssäni ja yrityksessäni? Miten voisit tehostaa tekoälyn avulla työntekoasi ja säästää aikaasi? Voisiko alustatalouden mahdollisuuksista löytyä uusia ratkaisuja liiketoiminnan uudistamiseen ja kasvattamiseen?

Tervetuloa osallistumaan yrittäjille suunnattuun tekoälyiltamaan, jossa pääset kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja tutustumaan muiden yritysten tekoälykokeiluihin.

17:00 Tervetuloa Tekoälyiltamiin, Etelä-Savon yrittäjät ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
17:15 Tekoäly yrittäjän arjessa, Antti Merilehto, Tekoälyn matkaopas

ANTTI MERILEHTO

”Tekoäly – matkaopas johtajalle” -kirjan kirjoittanut, uransa digitaalisen liiketoiminnan saralla tehnyt Antti Merilehto puhuu yleisöille tekoälystä, sen hyödyntämisestä ja mahdollisuuksista. Hän rohkaisee yrityksiä tekemään kokeiluja tekoälyllä ja miettimään, kuinka sitä voitaisiin hyödyntää omassa toiminnassa. Nyt on korkea aika ottaa tekoäly osaksi toimintaa!

Anttiin voit tutustua paremmin täällä merilehto.com

18.00 Mitä muuta tekoälyllä voi tehdä? Anssi Jääskeläinen, Xamk
18:15 Eteläsavolaiset esimerkit tekoälyn mahdollisuuksista

 • Newsfeed analysis, Jos Schuurman, Cluetail Oy
 • Kuntotestausraportin selkokielistäminen tekoälyn avulla, Active Life Lab, Xamk
 • Sähkönkäytön optimointi maatilalla, Marko Tanninen, Suomi Connect

18:45-19:30 Tekoälytori ja torikahvit pienen suolaisen kera.

Tekoälytorilla yrittäjät ja yritykset pääsevät tutustumaan muiden tekoälykokeiluihin, keskustelemaan ja sparrailemaan omia ideoitaan. Ota mukaasi oivalluksia, näkökulmia ja ideoita käytäntöön vietäviksi pieninä digimarkkinoinnin tekoina.

 • Etelä-Savon yrittäjät, tekoäly järjestötyössä
 • Elisa Oyj
 • OmaSP
 • Cluetail Oy, Sentiment and topic analysis
 • Xamk, Kuvien generointi tekoälyllä ja promptien kirjoittaminen
 • Memory Lab, Asiakasmäärien ennustaminen
 • Mindhive Oy, Älykkäät tekoälyassistentit yritysten käyttöön

Etelä-Savon yrittäjät ja Xamk järjestävät yhdessä Tekoälyiltamat teemalla ”Tekoäly yrittäjän arjessa”. Tilaisuudessa kuulet tekoälyn tuomista mahdollisuuksista ja pääset kokeilemaan käytännön tekoälyratkaisuja.

Tilaisuus on samalla hankkeen Memory Lab digitaalisuuden kokeilu- ja innovaatiokulttuurin ajurina Etelä-Savossa loppuseminaari. Hanketta on rahoittanut Etelä-Savon maakuntaliitto Alueiden kestävän kehityksen ja elinvoiman tukemisen määrärahasta. Hankkeessa Xamkin kehittämiskumppanina on paikallinen tekoälyosaaja Mindhive Oy. Hankkeen sivut ja tietosuojaseloste: https://www.xamk.fi/ml-aiko

Toteutusajankohta ja -paikka:

To 18.4. klo 17.00-19.30 Mikpoli-rakennus, Patteristonkatu 2, Mikkeli

Tervetuloa mukaan!

Avainsanat:,

Päivä

torstai 18.04.2024
Päättynyt!

Kellonaika

17:00 - 19:30

Lisätietoja

Ilmoittautuminen

Paikka

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Mikkelin kampus

Kouluttaja

 • Antti Merilehto
  Antti Merilehto
  Story Board Oy

  Antin tapa puhua teknologiasta on innostava. Hän avaa tarinoiden avulla uusien teknologioiden mukanaan tuomia muutoksia ja kuvaa myös tunteita, joita aina liittyy muutokseen. Antti kokenut puhuja ja hänet on palkittu mm. vuoden puhujana tapahtumajärjestäjien toimesta Evento Awards gaalassa. Monet mediat turvautuvat Anttiin, kun on tarve selittää kansankielellä teknologioiden merkitystä.

QR Code