tiktok, mobile app, social media-7199392.jpg

TikTok yrityskäytössä, jatkotaso

TikTok yrityskäytössä on jatkotason verkkokoulutus eteläsavolaisille yrityksille, jotka ovat käyneet TikTokin perustatason koulutuksen ja ottaneet TikTok-kanavan käyttöön. Myös itseoppineet TikTokia käyttävät yrittäjät voivat osallistua tähän koulutukseen.

Tässä koulutuksessa keskitytään erityisesti sisältöjen optimointiin, seuraajien sitouttamiseen sekä näkyvyyden ja myynnin kasvattamiseen, joten osallistujalla tulee olla jo sisältöä TikTokissa.  Koulutuksen jälkeen osaat hyödyntää TikTokia vielä paremmin!

Kouluttaja tutustuu etukäteen koulutukseen osallistuvien yritysten TikTok-sisältöön sekä mahdollisiin toiveisiin/haasteisiin ja räätälöi koulutuksen vastaamaan osallistujien tarpeita. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetaan yrityksen TikTok-tili ja omat toiveet ja tavoitteet koulutukselle. Osallistujayrityksillä tulee olla julkaistuna vähintään kolme (3) julkista TikTok-videota.

Osallistujat saavat yrityskohtaista valmennusta oman yrityksen TikTok-markkinoinnin kehittämiseen sekä pääsevät vertaisoppimaan toisiltaan sparrailun, keskustelun, case-esimerkkien sekä oppien ja oivalluksien jakamisen muodossa.

Koulutuksen jälkeen osallistujalla on:

 • Selkeät suuntaviivat, miten kehittää oman yrityksen TikTok-strategiaa sekä sisältöä jatkossa
 • Ymmärrys siitä, miten kasvattaa oman yrityksen näkyvyyttä ja seuraajamäärää TikTokissa
 • Ymmärrys siitä, miten kasvattaa oman yrityksen myyntiä TikTokin avulla
 • Uutta intoa ja ideoita sisällöntuotantoon

Valmennuksessa tarvitset:

 • Älypuhelimen, johon on ladattuna TikTok-sovellus
 • Tietokoneen ja toimiva verkkoyhteyden: koulutus järjestetään Teamsissa.

Toteutusajankohta ja -paikka
to 4.4.2024 klo 9.00 – 12.00
Verkkokoulutus

Lähetämme ilmoittautuneille linkin koulutukseen ilmoittautumisajan päätyttyä.

Näin pääset mukaan 

Ennen valmennusta yrityksen tulee tehdä digiosaamiskartoitus Digiportaiden yritysneuvojan kanssa. Jos et ole tehnyt kartoitusta, varaa aika www.digiportaat.fi sivulla. 

Osallistumismaksu 

– 150 € (+alv 24 %), kun yrityksen liikevaihto alle 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-3 henkilöä koulutuksiin
– 350 € (+alv 24 %), kun yrityksen liikevaihto yli 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-3 henkilöä koulutuksiin 

Yrityskohtainen osallistumismaksu* 150 e / 350 e (+alv 24 %) laskutetaan yritykseltä, kun yrityksen henkilökunnan jäsen osallistuu ensimmäiseen Digiportaiden järjestämään koulutukseen. Tämän jälkeen maksua ei peritä seuraavista koulutuksista. 

Ilmoittautuminen 

Ilmoita samalla ilmoittautumislomakkeella yrityksen kaikki osallistujat. 

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa koulutuksen yhteyshenkilölle, jotta voimme ottaa koulutukseen toisen yrityksen tilalle. 

Sitovat ilmoittautumiset ti 26.3.2024 mennessä oheisen linkin kautta.

Huom! TikTok –koulutuksen perustaso järjestetään to 22.2.2024. Ennen jatkotason koulutukseen tuloa sinulla tulee olla perustason osaaminen hallussa ja vähintään kolme (3) julkista videota TikTok-kanavallasi. Perustason koulutukseen osallistujat toteuttavat yhden näistä peruskoulutuksessa ja 2 kotitehtävänä/ennakkotehtävänä ennen jatkotason koulutusta. Tutustu koulutuksen sisältöön tarkemmin: TikTok yrityskäytössä perustason koulutus.

Mukaan otetaan ensisijaisesti ensikertalaisia. Jos olet ollut tämän sisältöisessä koulutuksessa Digiportaat 2.0 hankkeessa, niin huomioithan, että otamme ensisijaisesti mukaan ensikertalaiset ja jos ryhmään mahtuu, niin otamme mukaan myös ”kertaajia”. Kertaajien osallistumismahdollisuus vahvistuu ilmoittautumisajan päätyttyä.

Lisätietoja
Elina Silvennoinen, Digiportaat – asiakaslähtöisempää digitaalista liiketoimintaa -hanke, elina.silvennoinen@savonlinna.fi

Päivä

torstai 04.04.2024
Päättynyt!

Kellonaika

09:00 - 12:00

Lisätietoja

Ilmoittautuminen

Paikka

Verkkokoulutus

Järjestäjä

Digiportaat
Digiportaat
Nettisivut
https://digiportaat.fi

Kouluttaja

 • Jannika Julin
  Jannika Julin
  CJ Insight Oy

  Jannika on some- ja videomarkkinoinnin kouluttaja ja konsultti sekä TikTokkaaja. Hän auttaa yrittäjiä, organisaatioita sekä sisällöntuottajia TikTokin haltuun ottamisessa sekä rakentamaan kestävää kasvua orgaanisella somemarkkinoinnilla. Oman TikTok-sisältönsä kautta hän tavoittaa kuukausittain satojatuhansia suomalaisia (@cj.janni & @mustikkapaat).

QR Code