Kiikarikäsi etsii hakuvastauksia

Hakukoneoptimointi – jatkotason työpaja

Tämä koulutus on suunnattu pk-yrityksille, jotka haluavat ottaa hakukoneoptimoinnin paremmin hyötykäyttöön. Koulutus on jatkoa optimoinnin startti-kurssille. Koulutukseen osallistuvat yritykset ymmärtävät jo hakukoneoptimoinnin perusperiaatteet, ovat mahdollisesti sitä ostaneet tai tehneet sitä itse, ja haluavat kehittää omaa osaamistaan entisestään.

Koulutuksessa esitellään hyödyllisiä työkaluja ja tehdään harjoituksia omien verkkosivusisältöjen pohjalta. Lisäksi kaikille koulutukseen osallistuneille tehdään oman verkkosivuston hakukonenäkyvyyden analyysi.

Koulutuksessa tutustut tekniseen hakukoneoptimointiin (indeksointi, verkkopalvelimen rooli, sivuston rakenteen kehittäminen, sisäinen linkitys, Google PageSpeed Insights -työkalun tulkitseminen).  Saat vinkkejä suunnitelmalliseen sisällöntuotantoon ja linkkistrategian suunnitteluun. Opit seuraamaan näkyvyyden kehitystä ja muutamiin keskeisiin työkaluihin, kuten Googlen Hakukonsoliin SEO-työkaluna.  Lisäksi kuulet, miten tehdään Bing-hakukoneoptimoinnia.

Teemme koulutuksessa konkreettisia sisältömuokkausia, joten pääsy verkkosivuston ylläpitoon olisi plussa. 

Koulutus toteutetaan pienryhmässä, joten valmennuksessa saa yrityskohtaista opastusta.

Valmennuksessa tarvitset

Valmennukseen osallistuminen edellyttää, että yrityksellä on toimivat nettisivut tai verkkokauppa.

Tarvitset:

 • oman kannettavan tietokoneen ja virtapiuhan
 • mahdollisuuksien mukaan varaa lähelle nettisivujen ylläpitotunnukset, jotta pääset tekemään tarvittavia muutoksia koulutuksen aikana

Toteutusajankohta ja -paikka

to 6.4.2023 klo 8.30 – 12.00

Koulutus toteutetaan verkossa. Lähetämme ilmoittautuneille linkin ja osallistumisohjeet lähempänä koulutusajankohtaa.

Näin pääset mukaan

Ennen valmennusta yrityksen tulee tehdä digiosaamiskartoitus Digiportaiden yritysneuvojan kanssa. Jos et ole tehnyt kartoitusta, varaa aika www.digiportaat.fi sivulla.

Osallistumismaksu

– 150 € (+ alv 24 %), kun yrityksen liikevaihto alle 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-3 henkilöä koulutuksiin
– 350 € (+ alv 24 %), yrityksen liikevaihto yli 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-3 henkilöä koulutuksiin

Yrityskohtainen osallistumismaksu* 150 € / 350 € (+ alv 24 %) laskutetaan yritykseltä, kun yrityksen henkilökunnan jäsen osallistuu ensimmäiseen Digiportaiden järjestämään koulutukseen. Tämän jälkeen maksua ei peritä seuraavista koulutuksista.

Ilmoittautuminen

Ilmoita samalla ilmoittautumislomakkeella yrityksen kaikki osallistujat.

Ilmoittautuminen on sitova. Mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa koulutuksen yhteyshenkilölle, jotta voimme ottaa koulutukseen toisen yrityksen tilalle.

Sitovat ilmoittautumiset ke 29.3.2022 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja
Elina Silvennoinen, Digiportaat 2.0 -hanke, elina.silvennoinen@savonlinna.fi

Päivä

torstai 06.04.2023
Päättynyt!

Kellonaika

08:30 - 12:00

Lisätietoja

Ilmoittautuminen

Paikka

Verkkokoulutus

Järjestäjä

Digiportaat
Digiportaat
Nettisivut
https://digiportaat.fi

Kouluttaja

 • Antti Leino
  Antti Leino
  lowreality marketing architects

  Antti Leino, DI, on työskennellyt yli 25 vuoden ajan digitaalisen markkinoinnin parissa Avidlyssä, Satama Interactivessa, McCannillä, Avauksessa sekä mediatoimistokonserneissa Omnicom (OMD, phd) ja GroupM (Mindshare, Mediacom, MEC, Maxus).

  Antti kouluttaa ja valmentaa Metropolia ammattikorkeakoulussa, Laurean ammattikorkeakoulussa Rastor-Instituutissa, Inforissa ja Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulussa. Aihepiirit liikkuvat monipuolisesti digitaalisen markkinoinnin trendeistä ja sosiaalisen median haasteista aina web-analytiikkaan ja näkyvyyteen hakukoneissa.

QR Code