fbpx

Astu digiportaille Mikkelissä!

Tervetuloa kehittämään liiketoiminnallisia digitaitoja Mikkeliin!

Kehitä digitaitojasi koulutuksissa, avoimissa digi-infoissa ja työpajoissa!

Digiportaiden Mikkelin tapahtuma- ja koulutustarjonta on listattu tälle sivulle. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

DIGI-INFOT ovat kaikille avoimia ja maksuttomia muutaman tunnin tieto-iskuja vaihtelevilla teemoilla.

VALMENNUKSET ovat  yrityksille suunnattuja edullisia ja käytännönläheisiä täsmäkoulutksia. Huom! Koulutuksiin osallistuminen edellyttää digikartoituksessa käymistä. Voit varata oman aikasi maksuttomaan digikartoitukseen täällä: www.digiportaat.fi/yhteystiedot

PAJAT ovat yrityksille suunnattuja edullisia ja käytännönläheisiä pieniä työpajoja. Huom! Pajaan osallistuminen edellyttää digikartoituksessa käymistä. Voit varata oman aikasi maksuttomaan digikartoitukseen täällä: www.digiportaat.fi/yhteystiedot

Maksuton digiosaamiskartoitus

Lisätietoja

Digiportaat tarjoaa mikro- ja pk-yrityksille maksuttoman digiosaamiskartoituksen. Kattavassa kartoituksessa arvioidaan yrityksen henkilöstön tämän hetkistä osaamistasoa ja etsitään digitaalisia kasvun mahdollisuuksia useista digiteemoista. Savonlinnassa digiosaamiskartoituksia tekee Kati Kärki. Varmista, ettet jää paitsi digitalisaation hyödyistä. Varaa aika heti!

Maksuttomat digi-infot Mikkelissä

Lisätietoja

Digiportaiden tarjontaan kuuluvat digi-infot, jotka ovat herätteleviä asiantuntijapuheenvuoroja ajankohtaisista teemoista. 

Käytännön läheiset digikoulutukset

Lisätietoja

Halutessaan yritys voi ottaa harppauksen digiportailla osallistumalla Digiportaiden hankerahoituksella tukemaan koulutustarjontaan, joka tarjoaa täsmäapua Savonlinnan alueen yritysten tarpeiden mukaan. Koulutus on erittäin edullista:  100 tai 300 euroa/yritys/koulutuspolku.

Toimistot digiaikaan - 6.2. ja 13.2.

Toimistot digiaikaan

Tässä starttitason valmennuksessa opetellaan Microsoftin Wordin ja Excelin sekä Googlen Gmail-sähköpostin käyttöä, joiden avulla tehostat toimistotyöskentelyä.

Koulutuksen sisältöä hienosäädetään osallistujien taitotason ja tarpeen mukaan. Koulutuspäivät koostuvat yhteisestä opiskelusta ja harjoitustyöstä, jonka tekemiseen saa ohjausta ja tukea. Osallistuja voi suunnitella ja tehdä omaan työhönsä liittyviä tuotoksia tai kouluttajan antamia harjoituksia. Osallistuja valitsee harjoitustöistä itseään eniten hyödyttävät.

Google Analytics Hyödyntäjätaso - 04.03.2020 klo 12:00-15:00

Google Analytics on maksuton verkkosivujen kävijäseurantaan tarkoitettu tietokoneohjelma. 

Tämä koulutus on suunnattu PK-yrityksille, jotka ovat käyttäneet analytiikkaa jo jonkin verran ja haluavat tutustua siihen syvemmin. Yritykselläsi tulee olla jo asennettuna Google Analytics omille verkkosivuille/verkkokauppaan ja analytiikan perusnäkymät tulisivat olla jokseenkin tutut

Projektinhallinta Trellon avulla 05.03.2020 klo 8:30-12:00

Tämä projektinhallinta Trellon avulla starttitason koulutus sopii PK-yrityksille, jotka tarvitsevat toimivan työkalun projektinhallintaan ja työn organisoimiseen. Koulutuksessa perehdytään Trello-projektinhallintaohjelmaan.

Koulutus on käytännönläheinen, jossa yrittäjät pääsevät kokeilemaan Trelloa pienillä tehtävillä. Koulutus toteutetaan pienryhmässä, joten valmennuksessa saa yrityskohtaista opastusta.

Maksuton Digi-info: ”Ei vain käärepaperi – brändäystä maalaisjärjellä” 13.03.2020 klo 8:30-10:30

Brändäämisestä puhutaan paljon. Suuryritysten luomat brändimielikuvat ovat meille tuttuja, mutta kuinka pk-yritys Etelä-Savosta voi hyödyntää brändin voimaa liiketoiminnassaan?

Bokun verkkokauppa matkailutuotteille - 25.03.2020 klo 8:30

Bokun koulutus

Tämä käytännönläheinen koulutus on suunnattu paikallisille matkailualan yrittäjille, jotka aikovat ottaa Bókunin käyttöön tai tarvitsevat sen käyttökoulutusta.

Koulutuksessa keskitytään Bókunin aktiviteetteihin ja ohjelmapalveluihin.

Somessa sisällöt kuntoon 19.02.2020 klo 8:30-12:00

some sisältö koulutus

Sosiaalinen media voi parhaimmillaan tarjota tehokkaat myyntikanavat, joissa sisältöä voi hyödyntää uudelleen eri muodoissa. Koulutuksessa keskitytään some-sisältöihin ja graafisuuteen erityisesti some-kanavia ajatellen. Tämä koulutus on tarkoitettu yrittäjälle, joka haluaa yhdenmukaistaa visuaalista verkkosisältöä ja tehdä itse esim. esitteitä, mainospostauksia ja bannereita verkkosivuille, verkkokauppaan ja sosiaaliseen mediaan

Google Analytics Starttitaso 04.03.2020 klo 8:30-11:30

Google Analytics on maksuton verkkosivujen kävijäseurantaan tarkoitettu tietokoneohjelma.
Tämä koulutus on suunnattu PK-yrityksille, jotka ovat vasta aloittelemassa Google Analyticsin käyttöä.

Työpajassa opit käyttämään Google Analytics -järjestelmää liiketoimintasi apuna.

Ota Instagram perusteet haltuun! - 10.03.2020 klo 8:30-12:00

Instagram

Miksi pienyrittäjän kannattaa panostaa Instagram-näkyvyyteen? Tämä starttitason koulutus sopii yrittäjälle, joka vielä pohtii Instagramin käyttöä, eikä ole vielä hyödyntänyt Instagramia markkinointikanavana. Koulutuksen tavoitteena on, johdattaa osallistujat Instagramin maailmaan esimerkkien kautta.

Hakukoneoptimointi (starttitaso) - 18.03.2020 klo 8:30

Hakukoneoptimointi koulutus

Tämä koulutus on PK-yrityksille, jotka eivät ole hyödyntäneet optimointia ollenkaan. Koulutuksen tavoitteena on nostaa esille optimoinnin hyödyt.
– Mitä on hakukoneoptimointi?
– Miten Google toimii?
– Miksi löydettävyys hakukoneen vastaussivulla on elintärkeää pk-yritykselle?

Google Ads tehotyöpaja - 16.04.2020 & 28.04.2020 klo 8:30-12:00

Google Ads tehotyöpaja

Google Ads -työpajakoulutus on käytännönläheinen Google-markkinoinnin suunnittelun, toteutuksen ja mittaamisen kokonaisuus. Koulutus on tarkoitettu eteläsavolaisille pk-yrityksille ja yksinyrittäjille toimialasta riippumatta.

Mikkelin Digiportaissa sinua auttavat:

Heidi Lampinen | Digivalmentaja

Heidi Lampinen | Digivalmentaja

MIKKELI

Digikartoitukset ja koulutukset yrityksille

Emmi Liikanen | Digivalmentaja

Emmi Liikanen | Digivalmentaja

MIKKELI

Digikartoitukset ja koulutukset yrityksille

Jukka Kumpusalo | Digivalmentaja

Jukka Kumpusalo | Digivalmentaja

MIKKELI

Digikartoitukset ja koulutukset yrityksille