Johdatus tekoälyyn ja sen mahdollisuuksiin yritysneuvontatyössä

Tämä koulutus tarjoaa sinulle vankan pohjan tekoälyn perusteisiin ja sen hyödyntämiseen yritysneuvonnan työssä. Koulutuksessa opit käyttämään ChatGPT:tä tehokkaasti yritysneuvontatyön tukena. Saat myös arvokasta tietoa siitä, miten voit hyödyntää ChatGPT:tä erilaisten neuvontatehtävien suorittamisessa.

Koulutuksen sisältö:

ChaGPT yritysneuvontatyön tukena

Kuinka valmistella ja ohjata ChatGPT:tä: Mitä ChatGPT:lle kannattaa kertoa tai miten sitä kannattaa “prepata” ENNEN kuin pyydät sitä vastaamaan mihinkään? Miten pyydät ChatGPT:tä muokkaamaan / parantamaan sen antamia vastauksia haluamaasi suuntaan?

Tiivistelmien ja käännösten generointi: Opit saamaan ChatGPT:n luomaan tiivistettyjä käännöksiä mistä tahansa artikkelista tai nettisivusta. Näin säästät aikaa ja vaivaa tiedon hankinnassa.

Laadukkaan sisällön generointi: Koulutus tarjoaa sinulle vinkkejä siitä, miten voit pyytää ChatGPT:tä luomaan korkealaatuisia blogi- ja uutisartikkeleita tai vaikkapa somepostauksia. Näin voit parantaa organisaatiosi viestintää ja markkinointia.

Excelin käyttö ChatGPT:n kanssa: Saat ohjeita siitä, miten voit hyödyntää ChatGPT:tä excel-tiedostojen käsittelyssä. Näin voit tehostaa työskentelyäsi ja saavuttaa parempia tuloksia.

Opit myös ymmärtämään eettisiä kysymyksiä ja tietoturvan merkitystä tekoälyn käytössä julkisorganisaation näkökulmasta. Tämän avulla voit varmistaa vastuullisen ja turvallisen tekoälyratkaisujen käytön.

Koulutuksessa pääset harjoittelemaan käytännön työkalujen kanssa, jotta osaat hyödyntää tekoälytyökaluja tehokkaasti omassa työssäsi. Lisäksi saat mahdollisuuden käsitellä omia haasteitasi ja projektejasi yhdessä muiden osallistujien kanssa, jotta voitte oppia toisiltanne ja kehittää parhaita käytäntöjä yhdessä.

Koulutus on osallistava ja käytännönläheinen, sekä se tarjoaa konkreettisia vinkkejä suoraan käyttöön.

Kouluttaja: Jonna Muurinen, Markkinointiviestintätoimisto Kuulu Oy

Ajankohta: to 18.1.2024 klo 08.30-12.00

Koulutus toteutetaan verkossa ja ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ilmoittautumisajan päätyttyä. 

Tämä maksuton koulutus on tarkoitettu eteläsavolaisille yritysneuvojille, tervetuloa mukaan! 

Sitovat ilmoittautumiset ke 10.1.2024 mennessä oheisen linkin kautta. 

Lisätietoja
Emmi Liikanen, Digiportaat – asiakaslähtöisempää digitaalista liiketoimintaa -hanke, emmi.liikanen@mikseimikkeli.fi

Avainsanat:,

Päivä

torstai 18.01.2024

Kellonaika

08:30 - 12:00

Lisätietoja

Ilmoittautuminen

Paikka

Verkkokoulutus

Järjestäjä

Digiportaat
Digiportaat
Nettisivut
https://digiportaat.fi
Ilmoittautuminen

Kouluttaja

  • Jonna Muurinen
    Jonna Muurinen
    Markkinointiviestintätoimisto Kuulu Oy

    Jonna Muurinen on kansainvälisen yritysviestinnän maisteri ja hänellä on 20 vuoden kokemus kansainvälisestä markkinoinnista ja viestinnästä. Uransa aikana hän on työskennellyt TV-, radio- ja sanomalehtitoimittajana Suomessa, Ruotsissa ja Kanadassa, ja sen jälkeen siirtynyt markkinoinnin pariin kulttuuri-, muoti- ja urheilualalle. Hän on markkinointiviestintätoimisto Kuulun perustaja, toimitusjohtaja sekä osakas.

QR Code