fbpx

Hae mukaan Johda tiedolla -valmennukseen!

Jokainen yritys ja liiketoimintaympäristö on ainutlaatuinen – siksi myös ratkaisut ovat yksilöllisiä. Luomme suunnitelman ja autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi. Pyrimme valmennuksessa siihen, että digitaalisuuden tehokkaammasta hyödyntämisestä tulee yrityksesi pysyvä toimintamalli.

Työ käynnistyy alkusyksystä 2019 ja tarkempi toteutusaikataulu sovitaan yrityskohtaisesti. Hanke jatkuu vuoden 2020 loppuun saakka. Olemme yhteydessä kaikkiin mukaan hakeneisiin yrityksiin heti hakuajan päätyttyä.

Haun kautta otetaan mukaan tässä vaiheessa viisi (5) yritystä. Yritysten valinnassa painotetaan sitä, kuinka valmis yritys on sitoutumaan valmennukseen ja millainen sen tavoite on.

Hakuvaiheessa kannattaa siis panostaa ongelman/lähtötilanteen ja käytössä olevien resurssien kuvaamiseen. Kerro lyhyesti, mikä Sinua tiedolla johtamisessa erityisesti kiinnostaa.

Esimerkiksi: Mikä olisi yritykselleni sopiva sosiaalisen median paletti asiakasryhmät huomioiden? Kuinka parannan yritykseni näkyvyyttä hakukoneissa? Mikä on landing pagen vaikutus asiakasvirtaan verkossa? Millainen verkkokaupparatkaisu yritykselleni sopii?

Edellytämme osallistujilta sitoutumista yhteisiin tapaamisiin ja työpajoihin, joissa kartoitetaan lähtötilanne, määritellään tavoite ja käydään läpi työn tulokset. Alustava arvio tarvittavasta ajasta on 2-3 yrityskäyntiä sekä muu tiedonvaihto ja viestintä, arviolta 20 h per yritys.

Hae mukaan valmennukseen!

Digikartoitus tehty?

Yleistä

Hakuaika 15.8. asti

Teetä Digikartoitus yrityksellesi!

Seuraathan meitä jo Facebookissa?