fbpx

Ajankohtaista

Digiportaat tarjoaa 

tapahtumia ja verkostoitumismahdollisuuksia 

Digiportaiden yksi tavoitteista on eteläsavolaisen liiketoiminnan edistäminen. Osaamistason nostaminen, digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen ja siinä sivussa  verkostoituminen mahdollistetaan järjestämällä erilaisia tilaisuuksia ja olemalla mukana osana suurempia tapahtumakokonaisuuksia. Suurin osa näistä tapahtumista on maksuttomia yrityksille, jotka ovat maksaneet Digiportaiden osallistumismaksun.

Maksuton digiosaamiskartoitus

Lisätietoja

Digiportaat tarjoaa mikro- ja pk-yrityksille maksuttoman digiosaamiskartoituksen. Kattavassa kartoituksessa arvioidaan yrityksen henkilöstön tämän hetkistä osaamistasoa ja etsitään digitaalisia kasvun mahdollisuuksia useista digiteemoista. Savonlinnassa digiosaamiskartoituksia tekee Kati Kärki. Varmista, ettet jää paitsi digitalisaation hyödyistä. Varaa aika heti!

Käytännön läheiset digikoulutukset

Lisätietoja

Halutessaan yritys voi ottaa harppauksen digiportailla osallistumalla Digiportaiden hankerahoituksella tukemaan koulutustarjontaan, joka tarjoaa täsmäapua Savonlinnan alueen yritysten tarpeiden mukaan. Koulutus on erittäin edullista:  100 tai 300 euroa/yritys/koulutuspolku.

Tervetuloa seuraamaan Nordic Business Forum Live Streamiä Savonlinnassa 9.-10.10.2019

Nordic Business Forum 2019

Nordic Business Formin puhujalista on tänä vuonna entistä kovempi. Mukana ovat esimerkiksi:

– Steve Wozniak- yksi Applen perustajista

– Randi Zuckerberg- Zuckerberg Median perustaja

– George Clooney- Oscar-palkittu näyttelijä

Aikataulu ja rahakukkaronnnyörit eivät aina anna periksi, että tapahtumaa pääsisi seuraamaan livenä Helsinkiin.

Älä huoli! Roihu- ja Digiportaat-hankkeet ja Itä-Savon Uusyrityskeskus tarjoavat seuraavaksi parhaan vaihtoehdon, nimittäin maksuttoman Livestreamin miltei kotiovellasi!

Lisätietoja tapahtumasta: digiportaat.fi/nbf-2019/

Varaa paikkasi TÄSTÄ:

 

Tule mukaan Slushiin Digiportaiden kyydillä

Slush 2019

Tarjoamme Digiportaat-hankkeeseen osallistuville yritykselle mahdollisuuden verkostoitua, pientä purtavaa ja juotavaa sekä erinomaista matkaseuraa reitillä Savonlinna-Mikkeli-Helsingin Messukeskus.

Jos sinulla on jo lippu Slushiin tai olet sellaista hankkimassa, pääset meidän kyydillä selvittämään mitkä ovat päivän kuumimmat puheenaiheet, verkostoitumaan muiden yritysten kanssa ja nousemaan sille kuuluisalle “nextille levelille”.

’Slush-bus’ lähtee aikaisin aamulla 21.11. Savonlinnasta, lisää sakkia otetaan kyytiin Mikkelissä ja määränpäänä on Helsingin Messukeskus ja Slush. Paluu reitti on tietenkin päinvastainen, ja kyyti lähtee Messukeskukselta tapahtuman päätyttyä iltapäivällä 22.11. Tarkemmat ajat varmistuvat myöhemmin.