fbpx
Koska:
26.3.2021 @ 08:30 – 12:00
2021-03-26T08:30:00+02:00
2021-03-26T12:00:00+02:00
Missä:
Koulutus verkossa
Yhteystiedot:
Elina Silvennoinen
044 417 4998


VERKKOKIRJOITTAMINEN
Hyödyntäjätaso, verkkokoulutus

Kirjoittajan teksti on olennaisessa asemassa, kun asiakas tekee ostopäätöstä verkossa ja houkuttelevaan tekstiin kannattaa panostaa. Tässä koulutuksessa keskitytään verkkoon kirjoitettavien sisältöjen toteuttamiseen ja otsikointiin käytännönläheisesti. Tämä koulutus on yrityksille, jotka kirjoittavat tekstiä verkkosivuille, blogeihin, verkkokauppaan, sosiaaliseen mediaan tai uutiskirjeisiin.

Koulutuksen sisältö

– Sisältö on kuningas – vakuuta ostaja ja herätä mielenkiinto
– Kiinnosta ja vakuuta otsikoilla
– Ohjaa ostopolulla ja konversoi
– Vältä näitä: verkkokirjoittajan sudenkuopat
– Myyvän tekstin anatomia
– Oikeinkirjoitus, kielenhuolto ja verkkokirjoituksen julkaisu

Koulutus toteutetaan osallistavin menetelmin pienryhmätoteutuksena ja valmennuksessa saa yrityskohtaista opastusta. Koulutus on hyödyntäjätasoa ja koulutukseen otetaan mukaan yrittäjiä, jotka ovat olleet aiemmin mukana Digiportaiden digimarkkinoinnin koulutuksissa ja ovat jo kirjoittaneet tekstejä verkkoon.

ENNAKKOTEHTÄVÄ

Kouluttaja toimittaa koulutukseen ilmoittautuneille ennakkotehtävän, joka tulee palauttaa ennen koulutuspäivää. Ennakkotehtävät puretaan yhdessä kaikkien kesken koulutuspäivän yhteydessä, jonka lisäksi kouluttaja antaa henkilökohtaiset palautteet sähköpostilla koulutuspäivän jälkeen.

VALMENNUKSESSA TARVITSET:

  • Verkkokoulutukseen tarvitset tietokoneen lisäksi kuulokkeet mikrofonilla ja toimivan verkkoyhteyden. Huomaa, että mobiiliverkkoyhteys ei ole riittävä. Täällä lisätietoa Digiportaiden verkkokoulutuksista.
  • Intoa, avointa mieltä ja oppimisen halua!

KOULUTTAJA: Minna Hirvonen, Strix Marketing Oy, www.strixmarketing.fi

Kouluttaja Minna Hirvonen on mm. sisällöntuottaja ja bloggaaja Anna-lehdessä. Minna toimii sosiaalisen median kouluttajana, suunnittelee ja kirjoittaa sisältöjä ja tekee sisältöyhteistyötä. Sisältömarkkinointi on Minnan bravuuri ja hänellä on kokemusta eri toimialoille tuotetusta sisällöstä.

TOTEUTUSAJANKOHTA:
pe 26.3.2021 klo 8.30-12.00

Koulutus toteutetaan verkossa. Ilmoittautuneille lähetetään linkki ilmoittautumisajan umpeuduttua.

Valmennus on 3,5 h mittainen.

in pääset mukaan

Ennen valmennusta yrityksen tulee tehdä digiosaamiskartoitus Digiportaiden yritysneuvojan kanssa. Jos et ole tehnyt kartoitusta, varaa aika www.digiportaat.fi sivulla.

OSALLISTUMISMAKSU

– 100 €, kun yrityksen liikevaihto alle 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-2 henkilöä koulutuksiin
– 300 €, yrityksen liikevaihto yli 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-3 henkilöä koulutuksiin

Osallistumismaksu* 100 e / 300 e laskutetaan yritykseltä, kun yrityksen henkilökunnan jäsen osallistuu ensimmäiseen Digiportaiden järjestämään koulutukseen. Tämän jälkeen maksua ei peritä seuraavista koulutuksista.

Jos olet osallistunut Digiportaat -hankkeen järjestämään vastaavaan koulutukseen jo aiemmin, et voi ilmoittautua samaan koulutukseen toista kertaa. Näin mahdollistamme koulutuksiin osallistumisen mahdollisimman monelle yrittäjälle. Digiportaiden koulutukset ovat EU-tuettua koulutusta.

ILMOITTAUTUMISET:
Ilmoita samalla ilmoittautumislomakkeella yrityksen kaikki osallistujat. Ilmoittautuminen on sitova. Mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa koulutuksen yhteyshenkilölle, jotta voimme ottaa koulutukseen toisen yrityksen tilalle.

Ilmoittaudu mukaan to 11.3.2020 mennessä: https://forms.gle/onyhzw9DtzTNQsvQ6

LISÄTIETOJA: Elina Silvennoinen, Digiportaat-hanke, p. 044 417 4998, elina.silvennoinen@savonlinna.fi