fbpx
Koska:
21.1.2021 @ 12:00 – 29.1.2021 @ 15:00
2021-01-21T12:00:00+02:00
2021-01-29T15:00:00+02:00
Missä:
Koulutus verkossa
Yhteystiedot:
Anna-Maija Hunter
050 4084198
Näin teet sisältömarkkinointivideon @ Koulutus verkossa

Näin teet sisältömarkkinointivideon

Tässä kaksiosaisessa koulutuksessa tutustutaan videointiprosessiin sekä sisällöntuotannon, että tekniikan näkökulmasta. Koulutuksessa suunnittelet ja toteutat sisältömarkkinointi videon omalle yrityksellesi. Tämä käytännönläheinen koulutus sopii aloittelijoille ja yrityksille, jotka ovat jo ottaneet ensi askeleita videontuotannossa.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Mistä osa-alueista koostuu hyvä video?

Video on tehokas tapa kommunikoida ja tavoittaa uusia kohderyhmiä. Älypuhelimella pystyt tuottamaan hyviä videoita, kunhan idea on hyvä ja muutama oleellinen asia on huomioitu. Videon tekemisessä on hyvä panostaa ainakin seuraaviin osa-alueisiin: käsikirjoitus, kuvaus, editointi ja julkaiseminen.

Videon suunnittelu

Idea on kaiken lähtökohta –vinkkejä videon suunnitteluun

Synopsis ”mitä? kenelle? miksi? miten?”

Käsikirjoitus

Käydään läpi erilaisia käsikirjoitusmalleja

Mitä kaikkea tulee huomioida videon käsikirjoituksessa

Videon kuvaaminen

Vaikuttavan sisältömarkkinointivideon kuvaaminen onnistuu nykyään mobiililaitteilla paremmin kuin hyvin. Koulutuksessa opitaan kuvaustekniikoita, ajattelutapoja ja metodeja, joilla saat älypuhelimellasi mahdollisimman ammattimaista videokuvaa.

Videoeditointi

Videoiden viimeistelemiseksi koulutuksessa opetellaan videoeditointisovellusten käyttöä katseenkestävän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Opettelemme käytännönläheisesti videoklippien järjestelyn ja trimmaamisen, ääni- ja värisäädöt, musiikin, kuvien ja tekstin lisäämisen sekä tehosteiden hienovaraisen käytön.

KOULUTTAJAT
Jonne Hirvonen, Media-asiantuntija, Darcmedia

Mia Silvennoinen, Markkinoinnin lehtori, Xamk

TOTEUTUPAIKKA JA -AJANKOHTA
Koulutus toteutetaan verkossa, osallistujille lähetetään osallistumistiedot sähköpostilla ennen koulutusajankohtaa.

to 21.1.2021 klo 12.00-15.00

pe 29.1.2021 klo 12.00-15.00

Näin pääset mukaan

Ennen valmennusta yrityksen tulee tehdä digiosaamiskartoitus Digiportaiden yritysneuvojan kanssa. Jos et ole tehnyt kartoitusta, varaa aika www.digiportaat.fi sivulla.

Ryhmään mahtuu 5 eri yrityksen edustajaa.

OSALLISTUMISMAKSU

100 €, kun yrityksen liikevaihto alle 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-2 henkilöä koulutuksiin

300 €, yrityksen liikevaihto yli 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-3 henkilöä koulutuksiin

Osallistumismaksu* 100 e / 300 e laskutetaan yritykseltä, kun yrityksen henkilökunnan jäsen osallistuu ensimmäiseen Digiportaiden järjestämään koulutukseen. Tämän jälkeen maksua ei peritä seuraavista koulutuksista.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoita samalla ilmoittautumislomakkeella yrityksen kaikki osallistujat. Ilmoittautuminen on sitova. Mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa koulutuksen yhteyshenkilölle, jotta voimme ottaa koulutukseen toisen yrityksen tilalle.

Ilmoittaudu 13.1.2020 mennessä TÄÄLLÄ!

Jos olet osallistunut Digiportaat -hankkeen järjestämään vastaavaan koulutukseen jo aiemmin, et voi ilmoittautua samaan koulutukseen toista kertaa. Näin mahdollistamme koulutuksiin osallistumisen mahdollisimman monelle yrittäjälle. Digiportaiden koulutukset ovat EU-tuettua koulutusta.

LISÄTIETOJA:

Anna-Maija Torniainen, Digiportaat-hanke, anna-maija.torniainen@xamk.fi