fbpx
Koska:
8.6.2021 @ 09:30 – 13:00
2021-06-08T09:30:00+03:00
2021-06-08T13:00:00+03:00
Missä:
Koulutus verkossa
Yhteystiedot:
Anna-Maija Torniainen
040 628 0901
Instagramista tehot irti -työpaja @ Koulutus verkossa

INSTAGRAMISTA TEHOT IRTI -TYÖPAJA (hyödyntäjätaso)

Tämä koulutus on suunnattu Instagramia hyödyntäville yrityksille. Työpajaan osallistuvilla on hyvä olla jonkin verran kokemusta Instagramin käytöstä. Instagramista tehot irti -työpaja on jatkoa Digiportaiden aiemmille Instagram -koulutuksille. Osallistuaksesi tähän työpajaan osallistuminen aiempiin Instagram -koulutuksiin ei kuitenkaan ole välttämätöntä, vaikkakin se voi olla hyödyllistä.

Koulutuksen sisältö:

Koulutuksessa syvennetään Instagram-osaamista keskittymällä erityisesti sisältöihin, analytiikkaan ja mainonnan mahdollisuuksiin. Lisäksi koulutuksen aikana harjoitellaan ja muistutetaan mieliin Instagramin erilaisten sisältötyyppien käyttötapoja. Osallistujat pääsevät lisäksi analysoimaan ja rakentamaan erilaisia ig-julkaisuja painottuen osallistujien toiveisiin ja osaamistasoon.

Vastaa ennakkokyselyyn kertoaksesi, mitkä aihepiirit alla oleviin liittyen kiinnostavat sinua eniten.

  • Sisällöt
  • Analytiikka
  • Mainonta

Ennakkotehtävä

  1. Ennakkotehtävänä on vastata ennakkokyselyyn, jonka perusteella kouluttaja rakentaa päivän painotukset. Kysely on ilmoittautumislomakkeen yhteydessä.
  2. Ennakkotehtävänä on valita oman yrityksesi Instagram-julkaisuista yksi tai muutama, joita pääset analyyttisesti tarkastelemaan ja kehittämään koulutuksen edetessä.

KOULUTUKSESSA TARVITSET:

Koulutukseen osallistuminen edellyttää, että yrityksellä on Instagram-tili ja se on aktiivisessa käytössä.

Koulutukseen tarvitset mukaan:

  • Instagramin ja Facebookin ylläpitotunnukset
  • Kannattaa pitää oma älypuhelin lähettyvillä, mikäli haluat testailla Instagramin toiminnallisuuksia koulutuksen edetessä
  • Intoa, avointa mieltä ja oppimisen halua!

KOULUTTAJA: Piritta Seppälä, Viestintä-Piritta Oy, www.viestintapiritta.fi

TOTEUTUSAJANKOHTA: ti 8.6.2021 klo 9.30-13.00

Näin pääset mukaan

Ennen valmennusta yrityksen tulee tehdä digiosaamiskartoitus Digiportaiden yritysneuvojan kanssa. Jos et ole tehnyt kartoitusta, varaa aika www.digiportaat.fi sivulla.

OSALLISTUMISMAKSU

– 100 €, kun yrityksen liikevaihto alle 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-2 henkilöä koulutuksiin
– 300 €, yrityksen liikevaihto yli 700 000 €, yrityksestä voi osallistua 1-3 henkilöä koulutuksiin

Osallistumismaksu* 100 e / 300 e laskutetaan yritykseltä, kun yrityksen henkilökunnan jäsen osallistuu ensimmäiseen Digiportaiden järjestämään koulutukseen. Tämän jälkeen maksua ei peritä seu-raavista koulutuksista.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoita samalla ilmoittautumislomakkeella yrityksen kaikki osallistujat. Ilmoittautuminen on sitova. Mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa koulutuksen yhteyshenkilölle, jotta voimme ottaa koulutukseen toisen yrityksen tilalle.

Ilmoittaudu 31.5.2021 mennessä: https://forms.gle/eMzpmBEvQnzkoQam6 

Jos olet osallistunut Digiportaat -hankkeen järjestämään vastaavaan koulutukseen jo aiemmin, et voi ilmoittautua samaan koulutukseen toista kertaa. Näin mahdollistamme koulutuksiin osallistumisen mahdollisimman monelle yrittäjälle. Digiportaiden koulutukset ovat EU-tuettua koulutusta.

Yhteyshenkilö: Anna-Maija Torniainen, Digiportaat-hanke, anna-maija.torniainen@xamk.fi