fbpx

Koe Nordic Business Forum Savonlinnassa!

Nordic Business Forum Streamataan Savonniemen kampukselle 09.-10.10.2019!

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ!

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ!

VIETÄ SYKSYN PARHAAT PÄIVÄT SAVONLINNASSA!

Digiportaat -hanke, Roihu -hanke ja Itä-Savon Uusiyrityskeskus tarjoavat MAKSUTTOMAN itsenäisen Nordic Business Forum Live Stream tapahtuman, jossa pääset kuulemaan huippuluokan puhujia ‘livenä’, kun he astuvat lavalle Nordic Business Forumissa Helsingin Messukeskuksessa.

Maintsimmeko jo, että Live Stream tapahtuma on osallistujille maksuton, kun taas liput kahden päivän konferenssiin Helsinkiin ovat reilusti yli 1000 €.  Pääset siis oppimaan ja innostumaan ilman että kukkaro kärsii ollenkaan ja samalla petraat ammattienglannin taitoasi.

Live Stream -tapahtumassa on mukana myös paikallisia yrityksiä esittäytymässä. Emme myöskään ole unohtaneet illanviettoja ja muita  oheistapahtumia.  

9.10.2019 – Nordic Business Forum striimataan Savonniemen kampukselle klo 12-19.20

9.10.2019 – Verkostoitumisilta yrittäjille noin klo 19 alkaen – Järjestäjä: Hotelli Hospitz. Lisätietoja Hotelli Hospitzin sivuilla.

10.10.2019 – Nordic Business Forum striimataan Savonniemen kampukselle klo 10-17.55

10.10.2019 – NBF After Party: yritysten välinen Megazone-kisa, kisastudio, iltapalaa ja rentoa verkostoitumista – Järjestäjä: Activity Maker

11.10.2019 – TYHY -päivä: viikko jatkuu työhyvinvoinnin merkeissä Activity Maker järjestää Hytermän opastetun kierroksen. Oivallinen tilaisuus myös yksinyrittäjän TYHY-päiväksi.

Tarkat tiedot oheistapahtumista varmistuvat myöhemmin. 

 

                                                               

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ!

Live Stream ohjelma:

Verkostoidu

Lisätietoja

Nordic Business Forum Live Stream tapahtumassa sinulla on mahdollisuus verkostoitua muiden eteläsavolaisten toimijoiden kanssa ja löytää mahdollisia synergioita.

Inspiroidu

Lisätietoja

Voit osallistua Nordic Business Forum Live Stream tapahtumaan aikataulusi sallimalla tavalla. Irrottaudu arjesta kahdeksi päiväksi ja ammenna oppia ja inspiraatiota puhujilta sekä muilta läsnäolijoilta tai piipahda kuuntelemaan itsellesi mielenkiintoisimmat puheenvuorot.

Kehity

Lisätietoja

Tämä on oikea paikka sinulle, jos haluat edistää omaa johtajuuttasi. Monipuoliset puheenvuorot tarjoavat sinulle työkaluja, jotka auttavat sivua keskittämään huomiosi omaan henkilökohtaiseen kehitykseesi.

Keskiviikko 9.10.2019

12:00 Costas Markides – Innovation as a Springboard to Success
12:45 Anssi Rantanen – Why Experimentation is the Future of Growth
13:05 Juliet Funt – The Strategic Pause

Break and interviews from Live Stream Studio

14:40 Alex Osterwalder (NBF all stars) – The Invincible Company: Closing the Innovation Culture Gap
15:45 TBA

Break and interviews from Live Stream Studio

17:25 Daniel Pink – The Scientific Secrets of Perfect Timing
18:15 Steve Wozniak A Conversation on Creativity, Innovation and Technology

19:20 End of event

Torstai 10.10.2019

10:00 Sara Blakely – How to find your idea for growth?
10:55 Carla Harris – Strategize to Win

Luch break and interviews from Live Stream Studio

13:25 Donald Miller – How the Power of Story Can Grow Your Business
14:15 Randi Zuckerberg – Dot Complicated: What I Learned on the Front Lines of Social Media

Break and interviews from Live Stream Studio

16:00 Brené Brown – Daring Leadership: The Four Pillars of Courage
16:50 George Clooney – A conversation on storytelling, branding and legacy

17:55 End of event

Tapahtumassa mukana:

DIGIPORTAAT – HANKE

Digiportaat tarjoaa vuosina 2019-2020 eteläsavolaisille yrityksille tarvelähtöistä digikoulutusta lähtötasosta riippumatta Mikkelissä ja Savonlinnassa. Koulutuksiin pääsee mukaan osallistumalla digiosaamiskartoitukseen. Koulutuspolun osasllistumismaksu yritykselle on 100-300 euroa.

 

AMMATTIOPISTO SAMIEDU

Savonlinnassa, Saimaan saaristokaupungissa, sijaitseva Ammattiopisto SAMIedu tarjoaa laatupalkittua ammatillista koulutusta. SAMIedun tärkeimpänä tehtävänä on kasvattaa tulevaisuuden osaajia sekä mahdollistaa kaikille oman osaamisen elinikäinen kehittäminen – ja näin taata ammatillista osaamista työelämän alati muuttuviin tarpeisiin. 
Mitä sinä haluaisit osata?

 

STRIX MARKETING

Markkinoinnin syväosaamista ja rautaista sisällöntuotantoa, minkä avulla haave liiketoiminnan kasvusta muutetaan selkeäksi suunnitelmaksi ja toteutukseksi. Toteutamme kävijöistä asiakkaiksi konvertoivia verkkosivuja, toiminta-aluetta laajentavia verkkokauppoja, kohderyhmiä tavoittavia markkinointikampanjoita sekä luottamusta herättäviä sisältöjä.

  ITÄ-SAVON UUSYRITYSKESKUS

  Itä-Savon Uusyrityskeskus auttaa ja neuvoo asiakkaitaan kehittämään yritysideaansa toimivaksi liiketoimintasuunnitelmaksi, jotta perustettavalla yrityksellä olisi mahdollisimman hyvät edellytykset kannattavaan toimintaan. Uusyrityskeskuksen palvelu on maksutonta, ehdottoman luottamuksellista ja asiantuntevaa.

   

   SAIMAA HOLIDAY ORAVI

   Oravi on monipuolinen matkailukohde Saimaalla, kahden kansallispuiston välissä. Oravin kanavakylästä löydät mm. Saimaan suurimman melontakeskuksen, reittiliikenteen Linnansaareen, opastettuja luontosafareita, ravintolapalvelut, 17 rantahuvilaa ja hotellin. Kalaisat vedet ja upea saaristoluonto norpan kotivesillä tarjoavat luontoelämyksiä ympäri vuoden.

   KATSO VIDEO

    ROIHU -HANKE

    Uutta yrittäjyyttä, sukupolvenvaihdoksia ja kansainvälisiä yrityksiä Etelä-Savosta. Hankkeessa luodaan pohjaa jatkuvalle ja pitkäjänteiselle yrittäjyyden tukemiseen tähtäävälle toiminnalle koko maakunnan alueella.

     

     SETLEMENTTI LINNALAN NUORET RY

     Setlementti Linnalan Nuoret ry on savonlinnalainen vuonna 1974 perustettu setlementtinuorisojärjestö. Järjestämme kaikille lapsille, nuorille ja perheille avointa toimintaa erilaisissa kerhoissa, tapahtumissa, retkillä, leireillä ja nuorisotilalla. Kohtaamispaikkamme on avoinna kaikenikäisille. Lisäksi tarjoamme matalan kynnyksen työpajatoimintaa nuorille.